Medewerker Regie

Introductie

Ben je flexibel en heb je ervaring met het opstellen van planningen? Kun jij als geen ander jouw helikopterview inzetten om het overzicht te bewaren? Wil jij samen met een team zorgdragen dat iedere overledene de uitvaart krijgt die hem of haar past?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor Van der Spek Uitvaart zijn wij op zoek naar een Medewerker Regie: hét kloppend hart van de organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor de planning, controle, coördinatie en ondersteuning bij het aannemen van uitvaarten, voert de dagelijkse planning van de uitvaartadviseurs uit en bewaakt en volgt de dossiers op waar jij verantwoordelijk voor bent. Als Medeweker Regie val je hiërarchisch onder de Manager bedrijfsvoering en werk je in nauwe samenwerking met de uitvaartadviseurs.

Verder:
– Houd je de totaalplanning van de organisatie in het oog en ben je medeverantwoordelijk voor een correct lopende planning voor de hele organisatie;
– Overleg je met de uitvaartadviseurs over de organisatie en planning van uitvaarten;
– Stuur je het uitvaart ondersteunend personeel aan;
– Bewaak je deadlines/dossiers en volg je de dossiers op waarvan je in uitvoering verantwoordelijk voor bent;
– Heb je op correcte wijze interne (tussen Regie, DTP, Facility en Hospitality) en externe contacten, weet je bij wie je waarvoor dient te zijn en handel je hiernaar;
– Ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke en kostenbewuste inzet van medewerkers, ZZP-ers en middelen;
– Treed je op als representatieve contactpersoon voor families (i.s.m. de uitvaartadviseur).

Functie eisen

Van der Spek zoekt een flexibel, warm en proactief persoon, die ervaring heeft met het opstellen van planningen. Iemand die in staat is goed het overzicht te bewaren, en de verbinding aangaat met familie en naasten.

Als Medewerker Regie beschik jij over:
– Een afgeronde mbo-opleiding
– Goede kennis van MS-office applicaties zoals Excel en Word;
– Aantoonbare ervaring met plannen;
– Kennis van en ervaring met Accountview en Sharepoint is een pré;
– Kennis van logistieke processen;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Flexibiliteit in werkdagen en -tijden.

Aanbod

Een uitdagende en mooie functie voor 32 – 40 uur in de week. Inschaling vindt plaats in schaal 5b conform cao Uitvaartbranche.

Organisatie

Van der Spek Uitvaart verzorgt sinds 1888 uitvaarten in de regio groot Rotterdam. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en oog voor detail. Ze luisteren naar uw verhaal, herinneringen en wensen. Zij nemen u alle praktische zaken uit handen of ondersteunen wanneer u vooral veel zelf wilt doen. Die combinatie van expertise, vakmanschap en betrokkenheid maakt dat iedere overledene de uitvaart krijgt die bij hem of haar past.

Van der Spek Uitvaart is blij en dankbaar dat families al zo lang zoveel vertrouwen hebben in de onderneming en zullen altijd het uiterste doen om dit vertrouwen waar te blijven maken.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Medewerker Regie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk maandag 15 juni een CV en motivatie achter te laten. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een e-assessment bij Neo-Mundo. De kandidaten die het beste aansluiten qua kennis, ervaring en persoonlijkheid gaan verder op gesprek bij Van der Spek Uitvaart. Een assessment en het overleggen van een VOG maken onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren
2020-06-04T18:21:13+01:0029-04-2020|