Eva Baas

Mijn interesse voor de zorg is lang geleden gewekt. Waar ik altijd dacht specialist te willen worden, kwam ik er al snel achter dat ik liever in de volle breedte van het veld actief ben. Dat je meer impact kan maken door de organisatie van zorg steeds verder te verbeteren. En dat je dit effect nog groter maakt, door het samen te doen. Met de juiste mensen, op de juiste plek.

Sinds 2016 heb ik mij daarom verbonden aan Neo-Mundo. De eerste jaren als consultant en sinds 2022 als mede-ondernemer. Samen met het team zet ik mij graag in om Neo-Mundo verder te laten groeien. Om zo met elkaar de zorg steeds een beetje beter te maken.

De afgelopen jaren hebben wij ons gericht op de groei van Neo-Mundo als bedrijf en de ontwikkeling van het concept. Een wat ons betreft gouden combinatie tussen werving en selectie in het hogere segment en organisatieadvies. Dit maakt dat consultants bij Neo-Mundo ├ęcht snappen waar het over gaat in de zorg en een stevige basis meenemen om werving en selectie op hoog niveau uit te kunnen voeren. Met een bedrijfsfilosofie gebaseerd op de SEMCO-principes, waarbij vertrouwen, autonomie en transparantie centraal staan, hebben we een ijzersterk, innovatief en ondernemend concept neergezet.

Ondernemend

Doortastend

Accuraat

Daadkrachtig

Avontuurlijk