Eva Houtsma

Samenwerken met zorgprofessionals aan passende zorg voor iedere inwoner, dat is iets waar ik me iedere dag voor inzet. De ontwikkelingen in de zorg gaan razendsnel en vragen veel van de zorgverleners en patiënten. Want wat is de juiste zorg op de juiste plek en hoe bewerkstellig je dit met elkaar?

Mijn interesse in de zorg is al vroeg gewekt. De combinatie van een bachelor Biomedische wetenschappen, master Science, Business & Policy, en start van mijn loopbaan in het UMCG heeft dit verder versterkt. Daarnaast ben ik vijf jaar werkzaam geweest als adviseur acute zorg bij het Acute Zorgnetwerk Noord-Nederland. Hier heb ik me samen met diverse ketenpartners ingezet voor goede beschikbaarheid, bereikbaarheid en kwaliteit van de acute zorg.

In 2023 ben ik gestart bij Neo-Mundo. De combinatie van consultancy, werving & selectie en het blijven bouwen aan een groeiend bedrijf, maakt dat ik me als een vis in het water voel. De afwisseling houdt me scherp. Ik ben breed geïnteresseerd, wel word ik extra enthousiast van opdrachten waar regionale samenwerking centraal staat. Een voorbeeld hiervan is de opdracht als transmuraal coördinator voor Treant en Dokter Drenthe. Voor mij is een opdracht succesvol afgerond als we resultaatgericht te werk zijn gegaan, met de inhoud voorop en een helder proces als hulpmiddel. Om de zorg met elkaar te blijven verbeteren en professionals in hun kracht te zetten. Daar help ik zorgorganisaties graag bij!

Adviseur

Projectleider

Resultaatgericht

Verbindend

Reizen