Josi Klomp

De zorg is continu in ontwikkeling. De zorgvraag en zorgzwaarte zal alleen maar toenemen en het personeel tekort stijgen. Dit betekent dat het steeds meer een uitdaging wordt om kwalitatief goede zorg te leveren met minder personeel. Deze ontwikkelingen vragen om innovatieve oplossingen en veranderkracht. Als consultant bij Neo-Mundo probeer ik met veel enthousiasme en eigenheid een bijdrage te leveren aan het toekomstbestendiger maken van de zorg. Door de afwisselende werkzaamheden als consultant, waarbij ik me enerzijds bezighoud met wervings- en selectieprocedures en anderzijds adviesopdrachten en projecten doe bij onze klanten, kan ik mijn kwaliteiten en ervaring goed inzetten en me ook verder ontwikkelen als professional.

In mijn werkzaamheden ben ik niet bang voor een uitdaging.  Ik ga voor resultaat maar verlies daarbij nooit de ander uit het oog. Ik heb een positieve instelling, ben oplossingsgericht en een echte verbinder. Mede door de studie bewegingswetenschappen, dat een multidisciplinair karakter heeft, kan ik makkelijk een link leggen tussen verschillende vakgebieden. Dat ik enerzijds een betrokken en sociaal persoon ben en anderzijds een analytisch en oplossingsgericht denkvermogen heb ontwikkeld, is van grote meerwaarde tijdens mijn advies opdrachten.

Mijn kracht ligt in project- & programmamanagement en ik word enthousiast van opdrachten gericht op (digitale) innovaties, regionale samenwerkingsverbanden en verandertrajecten.

Oplossingsgericht

Verbindend

Optimistisch

Project- & programmamanagement

Kritische blik