Yvonne van der Sanden

Al heel wat jaren draai ik mee in de gezondheidszorg. Begonnen als verpleegkundige en altijd met een drive en passie om de best mogelijke zorg te willen bieden. Meerdere verpleegkundige specialisaties en managementopleidingen en trainingen volgden. In verschillende zorgsettings heb ik ervaring opgedaan, zoals (academische) ziekenhuizen, (multiculturele) verpleeghuizen en de huisartsenspoedpost.

Sinds 2013 bekleed ik leidinggevende functies in de zorg. Dit doe ik openhartig en situationeel passend bij de persoon en/of groep. Ik heb veel ervaring opgedaan met ‘verwaarloosde’ teams weer op de rit krijgen. Mensen te stimuleren tot zelfverantwoordelijkheid nemen voor de rol of functie die je hebt in een team.

Vanuit mijn leidinggevende rol heb ik ook veel bijgedragen aan de ontwikkeling en uitwerking van nieuwe koersen, visies en strategieën van een organisatie. Hoe krijg je dergelijke materie op een werkvloer levend en concreet, zodat je alle neuzen dezelfde kant op gaat krijgen? Het volgen van de master beleidsontwikkeling en bestuurlijk advies, zorgt ervoor dat ik hier nog meer waarde aan kan geven, niet alleen voor mijzelf maar ook het team waarmee ik samenwerk.

Grote projecten ga ik niet uit de weg. Bijvoorbeeld de vele verhuizingen, verbouwingen in ziekenhuis en verpleeghuizen en het opzetten van een nieuwe verpleegafdeling, waar ik mede-verantwoordelijkheid voor heb gedragen. Van bouwtekeningen, mockups, waar komt welk stopcontact, kleurtjes aan de muur tot aan inhuizingen toe.  En niet te vergeten, wat hebben deze veranderingen voor effect op de medewerkers en hoe zorg je dat dit soepel gaat?

Al deze verschillende ervaringen, kennis en gedrevenheid pas ik nu toe in mijn rol als consultant.

Management

Resultaatgericht

Creativiteit

Tennis

Ordelijkheid