Medior Consultant

Introductie

Heb jij een passie voor de zorg, en wil jij graag waarde toevoegen aan de zorgsector? Vind je het leuk en uitdagend om diverse adviesopdrachten bij uiteenlopende zorgorganisaties uit te voeren? Sta je daarnaast open om de zorg van een andere kant te ontdekken door werving- en selectieprocedures uit te voeren, en een netwerk op te bouwen? Ben jij analytisch, resultaatgericht, ondernemend en commercieel ingestoken? En wil je dit alles doen in een enthousiast team van jonge mensen, waar de focus ligt op persoonlijke groei en medezeggenschap in het bedrijf?
Dan is deze baan iets voor jou!

Functie

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega Consultants. Als Consultant bij Neo-Mundo heb je een tweeledige functie. Enerzijds voer je werving- en selectieprocedures uit binnen het midden en hoge segment van de zorg. Hierbij neem je het invullen van een vacature volledig over van zorgorganisatie, waar je na een gedegen organisatieanalyse aan de slag gaat om de juiste kandidaten voor de functie te vinden en te selecteren.

Anderzijds ben je zelf inzetbaar op opdrachten in de zorg. Dit kunnen interim- of adviesopdrachten zijn, maar ook projecten. En dat binnen organisaties in de zorg in zijn geheel.

Als consultant ben je onder andere verantwoordelijk voor:
• Het zelfstandig uitvoeren van interim-, advies- en projectmanagementopdrachten bij diverse zorgorganisaties;
• De werving en selectie van de juiste mensen voor midden en hoger managementposities binnen de zorg: Jij weet de wens en de cultuur van de zorgorganisatie te doorgronden en hier de juiste persoon aan te matchen;
• Het runnen van en meebouwen aan ‘ons’ bedrijf Neo-Mundo;
• Het opbouwen en onderhouden van jouw eigen netwerk, mede door acquisitiegesprekken te voeren;
• Het coachen en begeleiden van jouw junior collega’s binnen werving- en selectieprocedures en adviesopdrachten.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met passie voor het verbeteren van de gezondheidszorg die beschikt over kennis van en ervaring in de zorg. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en een constructieve bijdrage leveren aan het laten groeien van een jong bedrijf. Werken als consultant bij Neo-Mundo betekent werken in een dynamische omgeving waarbij je veel onderweg bent naar opdrachtgevers en kandidaten.

Als consultant beschik je over:
• WO werk- en denkniveau;
• Minimaal 3 jaar ervaring binnen de (commerciële) zorg;
• Affiniteit met interim opdrachten;
• Affiniteit met bemiddeling van (interim) professionals in het midden en hogere segment van de zorg;
• Kennis van de huidige ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
• Een rijbewijs.

Aanbod

Neo-Mundo biedt jou een zeer afwisselende baan voor 32-40 uur met veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij het wil. Neo-Mundo werkt landelijk en heeft regio Rotterdam en regio Amsterdam als uitvalsbases.

Verder bieden wij jou:
• Een marktconform salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring;
• Zelfstandigheid en vrijheid om jouw eigen werktijden, werkplek en aantal vakantiedagen te bepalen.
• Een laptop, telefoon en leaseauto;
• Een jaarlijkse business trip naar het buitenland en veel gezelligheid;
• Veel ruimte en budget om jezelf te ontwikkelen, bijv. een leiderschapstraineeship.

Organisatie

Neo-Mundo is een advies- en searchbureau met passie voor de zorg. Wij doen interim-, advies- en projectmanagement opdrachten bij onze klanten in de zorg. Ook helpen we organisaties met een unieke aanpak om de juiste directie, managers en staf te vinden, te verbinden en te behouden. Ten slotte ondersteunen wij professionals van binnen en buiten de zorg bij hun ontwikkeling en loopbaanstappen.

We hebben een open, op Semco gebaseerde, cultuur: de zeggenschap ligt bij de medewerkers. Zo beslissen we gezamenlijk over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld over werktijden, financiën en het aantal vakantiedagen. Op deze manier ontwikkel je als junior al skills op het gebied van ondernemerschap.
Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij Neo-Mundo voorop, zodat je kunt ontdekken hoe jij verschil kunt maken in de zorg, op korte en op lange termijn. Ben je bijv. meer van de cure of van de care? Proces en/of inhoud? En hoe kunnen we jouw talent en persoonlijkheid tot uiting laten komen?

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Meer weten? Of ben je benieuwd naar het type opdrachten dat wij doen? Neem dan ook eens een kijkje op de LinkedInpagina’s van onze consultants! En uiteraard zijn wij altijd in voor een kop koffie. Bel Sarina de Jong voor meer info op 010 76 00 985. Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door een CV en motivatie achter te laten.

Solliciteren
2020-08-15T17:31:27+01:0009-04-2020|