Introductie

Voor een V&V organsisatie in transitie zijn wij snel op zoek naar een Moderne, bedrijfsmatig georienteerde Manager P&O die aansluiting weet te vinden bij de uitdagingen in de zorg.

Functie

Het doel van de opdracht is een pro-actieve bijdrage te leveren, in opdracht van de Raad van Bestuur, aan de strategische koers van de zorgorganisatie. Aan de orde komen: het stevig ondersteunen van de ingezette beleidsontwikkeling en organisatieontwikkeling en het positioneren van HR als pro-actieve business partner. Het bestuur en management waardevol adviseren in een open verbinding, samen met de lijn en overige collega’s. Vooral ook wordt onderdeel van de opdracht meerwaarde creëren vanuit het eigen vakgebied, als gesprekspartner, verandermanager, administratief expert en beheerder van de relatie werkgever / werknemer. Thema’s op de agenda: recruitment op orde, talentscouting, flexburo uitbouwen en bijbehorend rooster en planbeleid nader ontwikkelen, ondersteunende processen optimaliseren, in-door uitstroom beleid ontwikkelen en implementeren.

Aanbod

Uitdagende opdracht binnen complexe en een zich voortdurend ontwikkelende organisatie. Inzet 3 a 4 dagen per week voor een periode van 4-6 maanden.

Functie-eisen

U bent een ervaren HR manager met leidinggevende ervaring in een sterk veranderende organisatie. U hebt o.a. aantoonbaar bewezen ervaring met grote transities en bijbehorende cultuurveranderingen. U weet daadwerkelijk een HR afdeling en dienstverlening te professionaliseren en bedrijfsmatig op te zetten. U brengt rust op de afdeling, straalt vertrouwen en gezag uit, maar bent niet autoritair. U staat stevig in uw schoenen en communiceert helder en open. Uw authentieke relativerende persoonlijkheid maakt u toegankelijk en goed benaderbaar. U bent verder ambitieus, resultaat- en samenwerkingsgericht. U heeft een sterk bedrijfsmatige en klantgerichte houding. U vertaalt organisatieontwikkelingen naar kraakhelder HR beleid en heeft een voortvarende uitvoering. Uitstekende sociale antenne, strategisch, projectmatig en hands on. U heeft een goede balans tussen denken en doen.. U bent bekend met alle relevante HR domeinen.

Organisatie

Ondersteunende diensten PvForeest:
finance / clientenservice / P&O / Vastgoed / Inkoop / TD / Restauratieve voorzieningen / Bedrijfsmaatschappelijk werk / Automatisering / Zorg, Kwaliteit en Projectondersteuning / Afd. Veiligheid / Juridisch / OR / PR & Com / Service 555

Inlichtingen

Neo- Mundo
Mijke Eggink
0107600985

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.