Neo-Mundo

Ons team

Mijke Eggink

Een betere toekomst van de zorg en meer is mijn passie. Nieuwsgierig, werk graag samen, liefst ambitieus, grensverleggend en met durf. Ik blijf enorm genieten bij het helpen ontwikkelen en ondersteunen van organisaties en professionals.

In verschillende sectoren binnen de zorg was ik 20 jaar (eind)verantwoordelijk manager. De zorg ken ik van binnenuit en ook vanuit de rol als opdrachtgever. Ik snap waar je als bestuurder of manager wakker van kan liggen. Met ook meer dan 10 jaar ervaring in Advies en Search in de zorg werken Rob de Laat, het team, onze partners en ik nu samen aan de verdere groei van Neo-Mundo.

Vooral geloofwaardig en betrouwbaar voor de klanten en partners, dicht bij onszelf. Eerlijkheid, transparantie en een mooie balans zoeken tussen korte en lange termijn opbrengsten. Genieten van het leveren van echt goede diensten tegen een eerlijke prijs en ons echt verantwoordelijk voelen. Telkens op zoek naar een balans informeel, professioneel, open. Dan besef je dat alles altijd beter kan… en dat inspireert.

Rob de Laat

Als ondernemer is gebleken dat ik een innovatieve visie heb op de markt van flexibele arbeid. Ik ben een gamechanger en het streven om flex en zorg beter te laten functioneren  bracht mij en Mijke Eggink bij elkaar. Ik wil Mijke Eggink de omgeving en de inspiratie bieden om met Neo-Mundo, management en bedrijfsvoering van zorgorganisaties structureel te verbeteren.

Sinds 2007 ben ik actief als investeerder en adviseur bij diverse bedrijven waaronder EvitaZorgFitForMePortingXS en Studentalent. Zorg en flexibele arbeid zijn daarbij de hoofdthema’s. Daarnaast ben ik, vanuit verwondering over de onvolwassenheid van de flexibele arbeidsmarkt en de opkomst van internet en zzp, in 2008 gestart met Staffing Management Services. Onze vernieuwende aanpak met o.a. gebruik van inhuurmarktplaatsen en social media maakt Staffing MS succesvol.

Eva Baas (Consultant)

Het gevarieerde werk als Consultant in de Zorg bij Neo-Mundo maakt mij gelukkig. Enerzijds de werving en selectie, anderzijds de adviesopdrachten en projecten bij klanten. Ik neem graag nieuwe uitdagingen aan en geniet ervan om successen en resultaten voor en met klanten te behalen. Het afwisselende karakter van mijn werkzaamheden en de kans om steeds weer nieuwe dingen bij te leren houden het spannend voor mij. Ik zet mijn scherpe blik, daadkracht en ervaring dan ook graag in om de zorgsector te verbeteren!

Al op jonge leeftijd stond voor mij vast dat de gezondheidszorg mijn sector is. Op 15-jarige leeftijd ben ik begonnen met een baantje in de ouderenzorg. Nadat ik vervolgens een jaar Tandheelkunde gestudeerd had, werd mij wel duidelijk dat ik niet de zorgverlener zelf wilde zijn, maar ‘achter de zorg’ wilde werken. Tijdens en na mijn Master Healthcare Management ben ik werkzaam geweest als Beleidsmedewerker in de thuiszorg. Vanuit die positie heb ik gesolliciteerd naar het traineeship van Talent for Care, een ontwikkelprogramma gericht op leiderschap voor jonge talenten in de zorg. Via Talent for Care heb ik verschillende posities binnen de zorg mogen bekleden en zo ben ik uiteindelijk de consultancy ingerold bij Neo-Mundo. De mooie kansen en uitdagingen die mij door Neo-Mundo en de klanten van Neo-Mundo worden geboden, zorgen ervoor dat ik met zoveel  plezier werk.

Ingrid Romme (Consultant)

Als consultant van Neo-Mundo krijg ik veel energie van de afwisseling tussen enerzijds de werving en selectie van het hoge segment van de zorg en anderzijds de adviestrajecten bij zorgorganisaties. Ik vind het een unieke baan waarin ik echt kan bijdragen aan het verbeteren van de zorg en daarnaast de kans krijg om veel zorgorganisaties en sectoren van binnenuit te leren kennen en hierin een netwerk op te bouwen.

Al van jongs af aan wil ik graag een steentje bijdragen aan de zorg. Ik wist echter ook dat deel uit maken van het primaire proces niet bij mij past. De bachelor biomedische wetenschappen en later de master bewegingswetenschappen (beide aan de Radboud universiteit) waren daarom een makkelijke keuze. Na drie jaar onderzoek te hebben gedaan in de psychiatrie was ik klaar voor een nieuwe stap. Ik wilde de bedrijfswereld in en achter de schermen de zorg verbeteren in een meer dynamische werkomgeving. Als echte verbinder wil ik mensen leren kennen en achterhalen wat hun drijfveren zijn om op die manier een goede match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Met mijn doelgerichtheid, communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen kan ik echt een verschil maken.

Naast mijn werkzaamheden bij Neo-Mundo is er de intentie dat ik later dit jaar zal starten met de traineeship Talent for Care, een geweldige kans om meer te leren over het leiderschap binnen de zorg.

Alies ten Doeschate (Consultant)

Mijn voorliefde voor management in de zorg is begonnen tijdens de officiersopleiding bij de Koninklijke Marine. Hier volgde ik, naast de major Militaire Bedrijfskunde, de Minor Geneeskundige Dienst. Nadat ik Defensie verlaten heb eind 2011, ben ik als ZZP’er betrokken geweest bij diverse projecten in de zorg- en welzijnssector. Vervolgens heb ik als management trainee bij Talent for Care meerdere opdrachten vervuld bij uiteenlopende zorg(gerelateerde) organisaties. Onder andere bij Neo-Mundo als junior consultant. Hierna heb ik in het Zaans Medisch Centrum in verschillende functies (lijn)management kunnen combineren met projectleiderschap. Echter, uiteindelijk prevaleerde mijn voorkeur voor meer diverse opdrachten in wisselende werkomgevingen.

Als Consultant bij Neo-Mundo ben ik inzetbaar op inhoudelijke opdrachten als o.a. (lijn)management a.i., reorganisatie vraagstukken en nieuw op te zetten/uit te rollen projecten/businesscases. Daarnaast zoek ik oplossingen voor werving & selectie vragen binnen zorgorganisaties. Deze kunnen variëren van het vinden van ‘de juiste mens voor de juiste plek’ tot het adviseren bij personeelsmanagement vraagstukken. Ik ben ambitieus, doelgericht, durf af te wijken van gebaande paden, weet overzicht te houden en heb een voorliefde voor dynamische (en/of chaotische) werkomgevingen. Eigenschappen die mij zullen helpen om gedurende mijn tijd bij Neo-Mundo leuke en uitdagende management/advies functies in de zorg te vervullen.

Sarina de Jong (Consultant)

Van kleins af aan, heb ik altijd al een voorliefde voor werken binnen de zorgsector gehad. Niet zozeer de praktiserende kant, maar vooral de organisatorische kant binnen de zorg heeft mij steeds meer aangetrokken. Om deze reden ben ik dan ook de bachelor Beleid en Management van de Gezondheidszorg, en vervolgens de master Healthcare Management gaan studeren. Naast deze opleidingen heb ik meegedraaid in verschillende implementatieprojecten, zowel binnen als buiten de zorg. Echter, het werken in een dynamische omgeving met een zorgcomponent maakt mij blij.

Doordat ik snel kan schakelen, kunt u mij als consultant makkelijk inzetten op verschillende projecten en werving & selectieprocedures.  Met mijn kritische blik en doelgerichte aanpak, ben ik in staat om snel resultaten te boeken.

Als consultant bij Neo-Mundo wil ik mijn steentje bijdragen om de zorg te verbeteren op alle mogelijke vlakken, maar ook om meer kennis op te doen over de zorg en dit te delen. Met mijn resultaatgerichte houding en enthousiaste persoonlijkheid ben ik ervan overtuigd dat ik een bijdrage kan leveren aan de verbetering van de zorg samen met u en uw organisatie. En dat doe ik met plezier.

Floor Bovens (Consultant)

Bij Neo-Mundo vind ik als Consultant de voor mij perfecte combinatie van het vinden van de meest passende kandidaten voor opdrachtgevers, eigen advies- en projectopdrachten bij zorgorganisaties en het coachen (-en ondersteunen) van kandidaten. Heel afwisselend dus!

Na mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie ben ik in de consultancy terecht gekomen, waar ik al snel de opdrachten in de zorgsector ontdekte. De ‘mensenkant’ van de zorg spreekt mij heel erg aan, maar ook dat iedereen, zelf of in onze omgeving, met de zorg te maken heeft. Daarnaast is het een sector met grote uitdagingen.

Interesse in mensen is wat mij drijft en dat is waar het binnen de recruitment-kant van de consultancy om draait. Omdat een mooie uitkomst vraagt dat je op zoekt moet naar de vraag van de klant en die van de kandidaten. Dat levert steeds weer een gave uitdaging op.

Ilse Cox (Consultant Recruitment)

Via mijn studie Toegepaste Psychologie ben ik in aanraking gekomen met verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. Hier heb ik van dichtbij gezien wat voor verschil je kunt maken in iemand zijn leven en hoe belangrijk en bijzonder dit is. Goede en passende zorg kan natuurlijk alleen geleverd worden als de juiste mensen op de juiste plek zitten. Hier wil ik mij voor inzetten.

Na mijn studie ben ik gestart als Recruiter werving en selectie bij BMC. Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van recruitment. Deze ervaring kan ik als Consultant Recruitment bij Neo-Mundo inzetten om diverse zorgorganisaties te ondersteunen bij het werving en selectie proces. Zo krijg ik de kans om uiteindelijk bij te dragen aan het leveren van de best mogelijke zorg.

Daniëlle van Twist (Consultant Recruitment)

Voor zover ik mij kan herinneren stond voor mij vast dat ik in de gezondheidszorg wilde werken.
Na  3 jaar werkzaam te zijn geweest in de ouderenzorg en vele jaren aan opleidingen binnen de gezondheidszorg, zoals HBO-V, Geneeskunde en Fysiotherapie, is het mij duidelijk geworden dat mijn passie definitief binnen de zorgsector ligt, echter niet als zorgverlener zelf.

Als consultant recruitment bij Neo Mundo ben ik inzetbaar op verschillende projecten en werving & selectieprocedures binnen zorgorganisaties. Ik maak gebruik van mijn kritische blik, doelgerichtheid en ervaring binnen de zorg, om mensen met elkaar in contact te brengen en zodoende mensen met elkaar te verbinden, zodat de juiste match tussen de juiste persoon voor de juiste plek ontstaat.

Joris Tukker (Consultant Recruitment)

Als Consultant Recruitment van Neo-Mundo ga ik me bezighouden met de werving en selectie in de zorg. Ik krijg van deze werkzaamheden veel energie en kijk ernaar uit bij u het verschil te maken. Het vinden van een goede match en advies over het werving en selectieproces geven mij hierbij de meeste voldoening.

Door mijn sportersmentaliteit ben ik gedreven het maximale uit mezelf en ook anderen te halen. Dat heb ik zowel tijdens mijn studie Arbeid en Organisatie Psychologie als mijn stage en werk gedaan. Hierbij vind ik het contact met anderen erg belangrijk en ben altijd bereid anderen te helpen. Ik vind het namelijk mooi om te zien dat de hulp die je een ander biedt veel langer voortduurt. Dit is ook iets dat mij aanspreekt bij het adviseren van bedrijven. Dat heb ik al mogen ervaren door bij een gemeente advies te geven over de in- door- en uitstroom. Verder ben ik een analytisch persoon die in staat is zich snel aan te passen. Dit komt vooral door mijn technische achtergrond van de middelbare school en het volgen van de bachelor Neuro Psychologie in combinatie met de bachelor Arbeid en Organisatie Psychologie.

De reden dat ik voor de zorg heb gekozen is dat ik voorheen geneeskunde wilde studeren, maar ik kwam er al snel achter dat de werking van organisaties mij nog meer enthousiasmeren. Daarom ben ik ook Arbeid en Organisatie Psychologie gaan studeren. Nu kan ik op deze manier toch werkzaam zijn in de zorg met werkzaamheden die goed aansluiten bij mijn kwaliteiten. Als Consultant Recruitment bij Neo-Mundo kijk ik er naar uit uw bedrijf verder te helpen door mijn analytische blik.

Wilma Verhoev

Als secretaresse en lead-generator, regel ik de afspraken voor het hele team, onderhoud contacten met klanten en doe de acquisitie. Als hardwerkende collega met een positieve werkhouding stel ik mij dienstverlenend op. Bij ‘problemen’ of uitdagingen gebruik ik mijn inlevingsvermogen en creativiteit om een oplossing te vinden en hanteer hierbij mijn levensmotto: ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.

Ruim 39 jaar ondersteun ik managers en directeuren. Vijftien jaar geleden werkte ik al samen met Mijke en nam zij mij mee naar de zorginstelling waar ik nu nog steeds werk. De laatste jaren als medewerker Communicatie. Dagelijks merk ik dat beide functies elkaar versterken. Want competenties als organiseren, plannen, dienstverlening, creativiteit en een positieve instelling, zijn voor beide functies belangrijk.

Jenneke Ewals (business partner)

Bij Talent for Care komt alles voor mij samen wat ik heb meegemaakt en wat me raakt. Ik ben zelf als net afgestudeerde organisatiewetenschapper management trainee geweest bij Ormit en heb daar mijn ‘vak’ ontdekt: professional op het vlak van leiderschapsontwikkeling.

Na mijn traineeship heb ik dit vak bij een MKB adviesbureau mogen verfijnen. Bij dit adviesbureau heb ik mijn passie ontdekt: het werkveld van de zorg! Ik werd geraakt door de complexiteit, mogelijkheden en ‘good will’ en ik werd blij van de waarde die ik als professional, bouwer en verbinder kon toevoegen.

Neo Mundo is sinds het begin van Talent for Care een waardevolle en enthousiaste partner.
Samen willen we de wereld van de zorg mooier en beter maken en samen lukt ons dat goed!

Jolanda Wessel (business partner)

All Human adviseert en ondersteunt ondernemers bij uiteenlopende vraagstukken van personele en organisatorische aard. Dit doen we vanuit de overtuiging dat succesvolle medewerkers die vanuit hun kracht en talent kunnen werken, bijdragen aan een goed ondernemingsresultaat. Via mij is All Human betrokken bij de activiteiten van Neo-Mundo, waarbij de verbinding vooral ligt op het gebied van coaching van medewerkers.

Ik werk graag samen met Neo-Mundo vanuit het gedeelde gedachtengoed dat het in de nieuwe wereld draait om de juiste inzet van mensen en middelen. Op het vlak van persoonlijke coaching lever ik een bijdrage aan de ontwikkeling van kandidaten en medewerkers, zowel individueel, als in teamverband. Dit doe ik door samen met hen helder te krijgen waar hun talenten liggen, wat zij (nu en in de toekomst) willen, en op welke manier zij hun doelen kunnen bereiken.

Caroline Haan (business partner)

Met Your style ID (www.carolinehaan.nl) deel ik mijn vuur, kennis en inspiratie en geef ik jouw kwaliteiten en ideeën een gezicht. Door in te zoomen op wie je bent en waar jij goed in bent komen we dichtbij de kern. Jouw unieke kracht. Ik breng je op een creatieve manier in beweging, geef op een luchtig manier inzicht in wie je bent en help je op een inspirerende manier om stappen te maken. En als je je creativiteit wil doortrekken in je persoonlijke uitstraling? Dan help ik op een eigentijdse, manier je kwaliteiten zichtbaar te maken met kleding en kleur zodat mensen goed zien wat jij in petto hebt. Dat geeft letterlijk veel méér lef en zelfvertrouwen dan jij voor mogelijk houdt. En, belangrijker nog jouw boodschap heeft veel meer impact.

Met mijn enthousiasme en drive om kennis te delen hoop ik jullie te inspireren met blogs over communicatie en zelfvertrouwen en natuurlijk met tips hoe je persoonlijke kwaliteiten (meer) zichtbaar maakt met kleur en kleding. Ik wil laten zien en ervaren dat naast (of is het ondanks) alle standaard etiquette en regels het vooral gaat om wie je bent en hoe je dat laat zien.

Wil je weten hoe Mijke en ik op elkaars pad zijn gekomen? Dit is ons verhaal http://www.carolinehaan.nl/samenwerking-neo-mundo/