George Lim

George Lim2019-09-24T14:20:35+01:00
George Lim
George Lim Consultant
Telefoonnummer: 06 15182759

Tijdens de bachelor “Beleid en Management in de gezondheidszorg” en de master “Health Economics, Policy and Law” zag ik de mogelijkheid om mensen op een veel breder niveau te helpen dan alleen zorg aan bed. Echter miste ik de interactie met mensen en dit motiveerde mij om ook de master “Management van HR en verandering” met succes af te ronden.

Ik word erg enthousiast van het stimuleren van authenticiteit bij mensen en om een faciliterende rol te hebben bij het helpen van mensen. Binnen de zorg staat de mens bij mij dan ook centraal. Dankzij mijn unieke combinatie van studies weet ik vanuit verschillende perspectieven te kijken naar situaties binnen de zorg. Mijn ambitie om mensen te helpen creëert dan ook een omgeving waarin ik de authenticiteit van elk individu tot zijn recht wil laten komen. Ik wil graag partijen op deze manier met elkaar verbinden.

Neo-Mundo doet dit ook, waardoor het bedrijf perfect aansluit bij mijn ambities, kennis en kracht. Hiermee kan ik samen met mijn collega’s blijvende verbeteringen maken binnen de gezondheidszorg.