Lisa Maas
Lisa MaasConsultant
Telefoonnummer: 06 28926382

Hi, ik ben Lisa. Ik kom oorspronkelijk uit het neurologisch onderzoek en ben sinds december 2021 werkzaam bij Neo-Mundo. Tijdens mijn studie Biomedische Wetenschappen heb ik gemerkt dat ik naast interesse in het menselijk lichaam ook erg geïnteresseerd ben in de organisatie van de zorg en wat deze kan doen voor de mens als geheel. Met mijn achtergrond in het medische deel, zou ik mij nu graag willen richten op de persoon achter de patiënt en de omgeving waar deze zich in begeeft.

Daarnaast kijk ik graag naar hoe je als een groep of organisatie allereerst de zorg zo kan inrichten dat de patiënt er het beste mee geholpen is, maar ook de belangen van andere stakeholders niet vergeten worden. Ik bevind mij daarom graag op de brug tussen patiënt en organisatie.

Met mijn directe oplossingsgerichte houding en open analytische blik zou ik mij graag willen inzetten voor de zorg. Bij Neo-Mundo krijg ik de kans om precies dit te doen in de rol van Consultant Zorg. Waarmee ik bijdraag aan verschillende Werving- & selectieprocedures en zorgorganisaties help met onder andere adviesvraagstukken om zo een betere zorg te creëren voor iedere partij.