Marion van der Kraan

Marion van der Kraan2020-10-12T09:45:34+01:00
Marion van der Kraan
Marion van der KraanConsultant
Telefoonnummer: 06 15833076

Mijn passie voor werken in de zorg heb ik al zolang dat ik niet eens weet of ik iets anders geambieerd heb. Ik ben leergierig, enthousiast en altijd bereid om mee te denken over waarde toevoegen voor patient en medewerker, samenwerken en hoe kan het anders en hoe kan het beter.
Afgelopen jaren heb ik in diverse functies gewerkt binnen het Rotterdamse netwerk van zorg en wat neventaken gehad op gebieden van professionele ontwikkeling. Een rol waar ik kan adviseren op het gebied van ontwikkelingen, innoveren, inspireren en veranderingen kan begeleiden en deze kan verbinden in de organisatie, van betekenis zijn voor anderen en handen uit de mouwen steken vind ik belangrijk.

Wat mij onwijs aansprak bij Neo-Mundo is de aandacht voor (persoonlijke) groei, blijven leren en uitdagen en een organisatie die gelooft in de ontwikkelingen. Ik breng mee werkervaring, ambities tot verder ontwikkelen voor het bedrijf en de collega ’s met een stukje en persoonlijke aandacht. Onwijs zin om dit verder te gaan verkennen.