Rik Castelijns
Rik CastelijnsAccountmanager
Telefoonnummer: 06 18875738

Per 1 april 2021 ben ik bij Neo-Mundo gestart als Accountmanager. Hiervoor heb 10 jaar binnen de specialistische ggz gewerkt, zowel klinisch als ambulant. Ik heb een aantal jaren geleden de keuze gemaakt om weer te gaan studeren: Commerciële Economie. In de rol als accountmanager ga ik de zorg vanuit een ander perspectief benaderen, ik wil namelijk de zorgsector laten zien, horen en ervaren welke meerwaarde Neo-Mundo heeft.

Binnen Neo-Mundo ben ik een iets wat vreemde eend in de bijt doordat ik mezelf niet ga bezighouden met Werving & Selectie en Consultancy maar primair met relatiebeheer en het aanboren van nieuwe bronnen. Het is van belang om contact te onderhouden, zeker als het de insteek is om een duurzame relatie op te bouwen om op die manier in de toekomst ook iets voor elkaar te kunnen betekenen.

Doordat ik de zorg van binnenuit ken, weet ik wat er speelt en leeft, hierdoor kan ik aansluiten bij de wensen en behoeften van (potentiële) opdrachtgevers. Ik ben een prettige persoonlijkheid met een dienstverlenende houding en ik sta altijd open om van gedachten te wisselen over vraagstukken die spelen binnen zorgorganisaties.