Sven den Hartigh
Sven den HartighConsultant
Telefoonnummer: 06 15833076

Op jonge leeftijd wist ik dat ik werkzaam wilde zijn binnen de welzijn- en GGZ-sector. Daar ben ik eerst behandelaar geweest en later ben ik doorgestroomd in een leidinggevende rol, waarna ik het management in ben gegaan. Enorm interessant hoe organisaties zo van elkaar verschillen, maar ook op elkaar kunnen lijken. Dit is denk ik ook de kracht van een functie van consultant, ‘je haalt en je brengt iets’. Als consultant vind ik het een uitdaging binnen een kort tijdsbestek een organisatie en personen goed te leren kennen en te begrijpen.

Vanuit de diverse interim rollen kan ik op een andere manier een positieve bijdrage leveren aan het leven van patiënten, cliënten en medewerkers. Dit laatste ‘een bijdrage leveren en ertoe doen’ zijn voor mij belangrijke drijfveren. Daarbij vind ik het belangrijk écht contact te kunnen hebben over zaken die er écht toe doen! Dit gecombineerd met een nieuwsgierig, positief mensbeeld en oprechte interesse in personen en processen zijn belangrijke waarden in het aangaan van relaties.

De zorg, medische sector en het sociaal domein komen voor enorme uitdagingen te staan waar beroep gedaan wordt op iedereen die passie voor deze sectoren heeft. Ik lever hier ook graag mijn aandeel in, om zo zorg en welzijn ook voldoende toekomstbesteding te houden voor iedereen die dit nodig heeft.