Introductie

Voor een V&V organsisatie in transitie zijn wij voor een grote lokatie op zoek naar een praktische verbetermanager.

Functie

De opdracht is gericht op korte termijn huis op orde.

Een quickscan maken om te komen tot een concreet plan van aanpak om op korte termijn resultaat en verbetering te boeken op geprioriteerde onderwerpen.

In eerste instantie wordt een aanzet gegeven voor de korte termijn verbeteringen. In het vervolg daarvan wordt e.e.a. verder op orde gebracht met een lange termijn perspectief, vanaf begin 2012.

Opdrachtgever voor de evaluatie, plan van aanpak en implementatie is de Raad van Bestuur. Monitoring vindt plaats binnen het Managementteam.

Aanbod

Uitdagende opdracht binnen complexe en veeleisende situatie in een zich constant ontwikkelende organisatie. Inzet 2 a 3 dagen per week voor een periode van 3-4 maanden.

Functie-eisen

U bent een ervaren interimmanager die aantoonbare successen heeft behaald met snelle verbeterslagen in V&V organisaties.
U geniet ervan hoe u zonder de eindverantwoordelijkheid toch een organisatie verder kan helpen en kan ondersteunen in die verbeterslag.
Als professional bent u verbindend en heeft u bewezen besluiten daadkrachtig te kunnen doorvoeren zonder uw achterban uit het oog te verliezen.
U communiceert helder en u heeft oog voor de belangen van anderen.
U bent in staat hands-on, kort op de bal te spelen.

Organisatie

De organisatie heeft de afgelopen periode een verbetertraject doorgevoerd voor haar gehele organisatie. De huidige opdracht komt voort uit een gedragen wens om voor een van de grote lokaties de zorg beter te laten aansluiten op de behoeften van de huidige cliëntenpopulatie en om de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Inlichtingen

Neo-Mundo

Mijke Eggink
010-7600985

Sollicitatie

Uw reactie, voorzien van korte motivatie en recent CV plus tariefsindicatie zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet. U gebruikt hiervoor de knop “solliciteren”.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.