Neo-Mundo

Fases

Fases Loopbaancoaching

We bieden de volgende mogelijkheden. Let op: alle onderdelen zijn optioneel, het programma kan zelf samengesteld worden!

Fase 1 Workshop
Het programma start met de workshop ‘Carrière Wijzer Zorg’. In een plenaire module van een dagdeel worden de deelnemers geïnformeerd over alle ins en outs binnen de zorg:

  • Verschillen tussen sectoren
  • Organisaties
  • Financiering
  • Wet- en regelgeving, huidige ontwikkelingen
  • Cultuur en recruitment strategieën.

Klik hier voor verdere informatie of een aanmelding.

Fase 2 Intakegesprek (gratis)
Tijdens een intakegesprek staan we samen met jou stil bij vragen gericht op jouw specifieke situatie. Op basis daarvan adviseert Neo-Mundo je wat de beste stappen zijn die je kunt nemen en welke rol Neo-Mundo hierin kan spelen.

Fase 3 Persoonlijkheidsanalyse – Optioneel
Insights is een instrument om, in combinatie met een coachgesprek, jouw persoonlijke waarden en drijfveren inzichtelijk te maken. Het maakt duidelijk wat jij belangrijk vindt in je werk en schept een helder beeld van jouw persoonlijke talenten.

Fase 4 Coachgesprekken
Tijdens deze gesprekken vertalen we persoonlijkheid naar wensen en ambities in de zorg.

  • Wie ben ik
  • Wat wil ik
  • Wat kan ik

Je stelt een persoonlijke arbeidsmarktdoelstelling op, weet bij welke sector(en) in de zorg je actief wil zijn en bij welke functies/organisaties voor jou de kansen liggen.

Fase 5 Netwerkcontacten
Je wordt in contact gebracht met twee of meer connecties in de zorg die relevant voor jou zijn. Zo ontwikkel je je naar een steeds betere en volwaardige gesprekspartner voor recruiters en mogelijke werkgevers. Daarnaast kunnen deze contacten je stages of andere mogelijkheden bieden.

Extra: Coaching on the job
Als je eenmaal je gewenste baan in de zorg hebt, kan begeleiding door een ervaringsdeskundige van grote waarde zijn. Wij noemen dit ‘coaching on the job’ en dit is een optie binnen het ontwikkelprogramma ‘Carrière Wijzer Zorg’.

We kennen coaches en interim-managers die tevens gecertificeerd schaduwmanager zijn. Dit betekent dat ze zelf gewend zijn opdrachten te doen, maar ook de terughoudendheid en de vaardigheden hebben om anderen te laten schitteren en hen te coachen/begeleiden. Bestpassende ervaringsdeskundige coaches/ervaringsdeskundigen worden aan je voorgesteld.

Neem contact met ons op via 010 – 7600 985 of info@neo-mundo.nl om deel te nemen aan het programma ‘Carrière Wijzer Zorg’.