Neo-Mundo

Workshop Carriere Wijzer Zorg

Heb jij je sporen verdiend binnen een profit organisatie of bij de overheid? Of heb je jezelf bewezen binnen een specifieke zorg- of zorg gerelateerde sector? En zie jij jezelf in het midden- en topkader bij een zorgorganisatie aan de slag gaan? Maar wil je eerst graag weten wat de zorg, precies voor jouw verdere carrière kan betekenen? Kom dan naar de workshop ‘Carrière Wijzer Zorg’.

Ons aanbod
Neo-Mundo begeleidt mensen bij het maken van een succesvolle overstap naar of binnen de zorg en meer. Deze workshop wordt gegeven door Mijke Eggink. Zij beschikt over ruime ervaring in de zorg en het begeleiden en werven van mensen.

In een workshop van ongeveer 3 uur neemt Mijke jou en circa 9 andere deelnemers mee in de wereld van de zorg. Wie doet wat in de zorg? Wie betaalt wat? En welke wetten regelen wat?

Daarnaast wordt aandacht besteed aan verschillen tussen de sectoren, culturen en huidige ontwikkelingen. En natuurlijk geeft zij sollicitatietips.

Kortom: Wat zijn uitdagingen voor zorgorganisaties en hoe zou jij hierin kunnen passen? Daarnaast hoor je ook ervaringen van medekandidaten: inspirerend dus!

Data
De workshops vinden plaats van 16.00-19.00 uur, op het kantoor van Neo-Mundo aan de aan de Westblaak 180 (HNK) in Rotterdam.

De dagen 1e helft 2019 zijn op:

  • Woensdag:  27 februari /  26 juni
  • Donderdag: 31 januari / 23 mei

Kosten
Het bijwonen van een workshop kost € 75,00 inclusief BTW en een hapje en drankje.

Aanmelden
Heb je interesse en wil je je aanmelden? Stuur ons dan een mail via info@neo-mundo.nl met jouw gegevens, je CV en de datum van jouw voorkeur. Heb je vragen? Neem contact op via 010 – 7600 985. 

Wat breng jij mee?

  • HBO+/academisch werk- en denkniveau
  • Leidinggevende of adviserende ervaring in het midden- en topkader
  • Visie op de zorg van de toekomst
  • Een sterke wens om in de zorg en meer het verschil te maken
  • Een achtergrond waarmee je een toegevoegde waarde denkt te hebben binnen de zorg en meer

Bekijk hier hoe je de workshop kunt combineren met andere diensten die jouw carrière in of naar de zorg en meer verder kunnen helpen.