Introductie

Ben jij ondernemend, innovatief en dynamisch? Ben je daarnaast als geen ander in staat om een team van experts aan te sturen, weerstanden te overbruggen en beschik je over het vermogen om mensen te verbinden en committeren? En ben je daarnaast enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Babyconnect zoeken wij een Programmamanager. Als Programmamanager ben je verantwoordelijk voor het procesmatig opzetten, organiseren en aansturen van het programmabureau Babyconnect. Daarnaast haal je informatie op uit de gebruikersgroepen en verweef je deze verkregen informatie in het programma. Je bent tevens verantwoordelijk voor het bewaken van de tijdsplanningen van het programma.

Als Programmamanager ben je het in- en externe aanspreekpunt voor het programmateam, welke bestaat uit: het expert/trainer team, de senior projectleider gebruiksorganisatie en de projectmedewerker. Daarnaast ondersteun en adviseer je bij vraagstukken aan het hogere management.

Concreet houdt dit in dat:
• Je zorg draagt voor de realisatie van het programma;
• Je verantwoordelijk bent voor de monitoring van het programma.

Aanbod

• Aantrekkelijke en uitdagende functie voor 32 uur per week;
• Inschaling conform CAO Ziekenhuizen;
• Een afwisselende en uitdagende baan bij een geboortezorg organisatie in ontwikkeling.

Functie-eisen

• Je beschikt over academisch werk- en denkniveau;
• Je hebt ervaring als leidinggevende en hebt affiniteit met de geboortezorg;
• Je hebt ruime ervaring als programmamanager/projectleider;
• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je hebt aantoonbare affiniteit met het leggen van verbinding, binnen een resultaatgericht klimaat in een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken gestimuleerd wordt.

Organisatie

Babyconnect is een actieprogramma van de Nederlandse geboortezorg en het ministerie van VWS, uitgevoerd door stichting CareCodex. Het doel van Babyconnect is betere zorg voor moeder en kind bij zwangerschap en geboorte door gebruiksvriendelijke en veilige informatie-uitwisseling tussen patiënten/cliënten en zorgverleners, en zorgverleners onderling.

Verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden en andere ketenpartners kunnen in veel gevallen nog niet of beperkt digitaal informatie delen over en met hun patiënten/cliënten. Het ministerie van VWS heeft aangekondigd dat zij deze situatie wil verbeteren door regionale initiatieven voor informatiedeling volgens de aanpak van Babyconnect te gaan ondersteunen.

Babyconnect zoekt voor deze uitdaging professionals en experts die het verschil kunnen maken. Verbinders die anderen het succes gunnen, strategen die met praktische oplossingen komen en doeners die gemakkelijk de weg vinden in een complexe omgeving.

De uitvoerende organisatie CareCodex is een stichting zonder winstoogmerk die zich inzet voor transparante, veilige, digitale informatie-uitwisseling in de gezondheidszorg, waarbij het belang van de cliënt/patiënt centraal staat.

https://babyconnect.org/

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Programmamanager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alies ten Doeschate, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door een reactie achter te laten vóór 10 mei 2019, voorzien van korte motivatie en een recent cv.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.