Introductie

Neo-Mundo zoekt voor een ziekenhuis in het Zuiden van Nederland een vakkundig en ‘state of the art’ Projectleider die de organisatie begeleidt op weg naar de nieuwbouw van een Operatiecentrum. Het Operatiekamercomplex vormt een essentiële schakel in het zorgverleningproces. Om een optimale prestatie als ziekenhuis mogelijk te maken is een kwalitatief en logistiek hoogstaand OK-proces noodzaak.

Functie

Je werkt als projectleider, adviseur en intermediair in opdracht van het ziekenhuis

Met de vertaling van de in kaart gebrachte en gewenste processen, gecombineerd met goede kennis van de state of the art binnen de wereld van OK’s , ondersteun je het ziekenhuis naar een meest passend model.

Het ziekenhuis is hierdoor in staat professionele input te geven aan de bouw en inrichting. Je draagt zorg voor optimale synergie met de ontwerpende/bouwende partijen en de gebruikers.

Gedurende het project coördineer en regisseer je alle organisatieaspecten die noodzakelijk zijn om de nieuwe OK te betrekken, optimaal te benutten en draag je zorg voor de nazorgfase.

Daarnaast vraagt het project veel coördinatie en communicatie om contact en draagvlak bij de eindgebruikers en betrokkenen te blijven ontwikkelen en te behouden.

Aanbod

Een uitdagende opdracht waarin je op tijdelijke/interim basis een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een sterk veranderende ziekenhuisorganisatie.

Functie-eisen

Bewezen succesvol in eerdere recente soortgelijke projecten op de OK.

Organisatie

Het project is gestart ter voorbereiding op het daadwerkelijke moment van inhuizing in het voorjaar 2014 en bij dit project komen nieuwe infrastructuur en nieuwe werkconcepten samen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mijke Eggink op 010-76 00 985.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.