Introductie

Wil jij pionieren in een vernieuwend programmabureau gericht op de geboortezorg? Ben jij accuraat, hulpvaardig en initiatiefrijk? Heb jij een uitstekend analytisch vermogen waardoor knelpunten kunnen worden voorkomen? Heb jij daarnaast ervaring in het ondersteunen van projecten? En weet jij als geen ander een overzicht te behouden?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Programmabureau Babyconnect zijn wij op zoek naar een projectondersteuner voor 32 uur per week. Samen met de expert/trainer team, senior projectleider gebruikers ben je onderdeel van het programmateam en val je hiërarchisch onder de programmamanager.

Als projectondersteuner voer je diverse ondersteunende taken uit voor de programmamanager en het programmateam. Je bent als het ware een spin in het web voor het programmateam om ook de voortgang van het programma te bewaken. Daarnaast ondersteun je ook bij administratieve werkzaamheden voor het programmateam.

Concreet houdt dit in dat je als projectondersteuner:

• De programmamanager en het programmateam optimaal en proactief ondersteunt;
• De vastgestelde planningen en deadlines bewaakt;
• Bijeenkomsten en vergaderingen van het programmateam organiseert, voorbereidt en notuleert;
• overzichten en rapportages schrijft;
• Informatie ophaalt bij verschillende partijen voor de detailplanning voor het project;
• Risico’s van het programmabureau inventariseert, beheerst en bewaakt.

Aanbod

Een uitdagende functie voor een nieuw op te bouwen en vernieuwend actieprogramma voor gemiddeld 32 uur per week. Inschaling zal plaatsvinden conform CAO ziekenhuizen in fwg 45.

Functie-eisen

Als projectondersteuner heb je:
• MBO+/HBO werk- en denkniveau;
• Enkele jaren werkervaring in bijvoorbeeld het ondersteunen van projecten in de zorg;
• Aantoonbare affiniteit met het geboortezorgveld;
• Je bent sociaal, betrokken, representatief en hulpvaardig;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Je bent nauwkeurig, zelfstandig en hebt een gestructureerde manier van werken;
• Je neemt vaak initiatief om processen te verbeteren.

Organisatie

Babyconnect is een actieprogramma van de Nederlandse geboortezorg en het ministerie van VWS, uitgevoerd door stichting CareCodex. Het doel van Babyconnect is betere zorg voor moeder en kind bij zwangerschap en geboorte door gebruiksvriendelijke en veilige informatie-uitwisseling tussen patiënten/cliënten en zorgverleners, en zorgverleners onderling.

Verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden en andere ketenpartners kunnen in veel gevallen nog niet of beperkt digitaal informatie delen over en met hun patiënten/cliënten. Het ministerie van VWS heeft aangekondigd dat zij deze situatie wil verbeteren door regionale initiatieven voor informatiedeling volgens de aanpak van Babyconnect te gaan ondersteunen.

Babyconnect zoekt voor deze uitdaging professionals en experts die het verschil kunnen maken. Verbinders die anderen het succes gunnen, strategen die met praktische oplossingen komen en doeners die gemakkelijk de weg vinden in een complexe omgeving.

De uitvoerende organisatie CareCodex is een stichting zonder winstoogmerk die zich inzet voor transparante, veilige, digitale informatie-uitwisseling in de gezondheidszorg, waarbij het belang van de cliënt/patiënt centraal staat.

Voor meer informatie: https://babyconnect.org/

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de projectondersteuner voor Babyconnect. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.