Recruitment on the job2020-08-07T08:05:09+01:00

Wil jullie organisatie graag ondersteund worden bij de opgave om met beperkte recruitment capaciteit, een krappe arbeidsmarkt en een groeiende vraag naar collega’s succesvol te kunnen zijn?

Er is al veel opgezet en het is van belang dat het recruitmentteam wordt uitgebreid met een recruiter zodat de ontwikkeling voortgezet en versneld kan worden? Dat de ingezette koers kan continueren, hands-on wordt ondersteund en daar waar mogelijk wordt verbeterd of versneld? Wij hebben recruiters in dienst om bij jullie organisatie aan de slag te kunnen gaan.

Werkwijze

Wij zorgen voor Recruiters in dienst bij Neo-Mundo; direct inzetbaar bij de zorgorganisaties. Wij zorgen voor de opleiding van de Recruiters via Brandchart Academy. En we ondersteunen on the job met senior experts in recruitment (marketing) en in de zorg op de achtergrond.

Een nieuwe (tijdelijke) collega zal ‘on-boarden’ om samen met de zittende collega’s recruitment in al zijn facetten mee te kunnen helpen uitvoeren. Om te helpen in-, door- en uitstroom naar een next level te brengen. En die daarnaast ook kan helpen talent dat nodig is te bereiken, te verleiden, en te binden voor de plek die bij ze past.

Naast het uitzetten van inhoudelijk sterke en pakkende vacatureteksten, beoordelen van reacties en kandidaten en het voeren van selectiegesprekken, houdt de recruiter zich ook bezig met het optimaliseren van het recruitmentproces. In korte tijd weet de recruiter een organisatie en de bedrijfscultuur te doorgronden; ontdekt en deelt inzichten in de arbeidsmarkt, de kanalenmix en monitort resultaten. Ook ontwikkelt en implementeert de recruiter mogelijk, samen met collega’s en experts, de gewenste ‘candidate-experience’ en wervingsstrategie en meet ook hier de resultaten. Er worden desgewenst Talentpool(s) mee opgebouwd voor schaarse doelgroepen en gewerkt aan een contactstrategie voor de talentpool(s).

Lees voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Neem contact met ons op
Aafje

Ilse heeft ons 8 maanden lang ondersteund bij de werving van zorgmedewerkers voor de Thuiszorg. In die periode is zij een hele waardevolle aanvulling geweest op het team. Ilse heeft veel kennis over het recruitmentvak, is creatief in het bedenken van wervingsactiviteiten en het stroomlijnen van werkprocessen. Verder is Ilse een hele sociale, snel ingewerkte teamplayer met een hands on mentaliteit. Kortom een waardevolle tijdelijke toevoeging voor een recruitmentafdeling!

Sandra Kleijbeuker, Aafje