Regiomanager

Introductie

Ben jij een strategisch manager met lef en kennis van de zorg? Heb jij de ambitie om een verdere transformatie van de zorg te realiseren en durf je daarbij vernieuwend te zijn? Ben jij in staat op strategisch niveau leiding te geven met aandacht voor ontwikkeling? En kun je daarbij de buitenwereld naar binnen halen?
Dan is Reinaerde op zoek naar jou!

Functie

Namens Reinaerde zoeken wij een regiomanager die het net als Reinaerde belangrijk vindt dat ieder mens gezien en gehoord wordt. Je bouwt samen met anderen aan verbindingen en oplossingen die langdurig waarde toevoegen aan het leven van mensen met een beperking.
Als regiomanager Zeist ben je verantwoordelijk voor het positioneren en ontwikkelen van de koers voor de locaties in de regio. Je geeft leiding aan de managers en behandelaars in jouw werkgebied; de gemeente Zeist en omgeving. Jij zorgt ervoor dat deze regio de volgende stap kan zetten!

Wat is jouw rol als regiomanager bij Reinaerde?
• Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de strategische doelen en de ontwikkeling en implementatie van de organisatiestrategie. De resultaten stem je af met jouw strategische collega’s (5fte) en leg je voor aan de Raad van Bestuur.
• Je houdt je bezig met een transformatie op langere termijn, waarbij het gaat om de ontwikkeling van de doelgroep en de positionering van Dennendal binnen de regio en de organisatie.
• Je hebt een strategische en beleidsvoorbereidende rol naar de Raad van Bestuur over relevante ontwikkelingen, strategische kwesties, kansen en knelpunten.
• Jij zorgt voor een goede samenwerking, en hierdoor een stevige marktpositie. Dit doe je door aansluiting te vinden in relaties, ontwikkelingen, dienstverleningsconcepten en aanbestedingen. Verder onderhoud je bestaande relaties met gemeenten, instellingen en andere externe contacten en bouwt deze verder uit.
• Jij bent in staat de visie en cultuur van de organisatie verder te ontwikkelen en uit te bouwen, en daarbij het tactisch beleid te regisseren.

Wil je meer weten over waar Reinaerde écht voor staat en naar toe wil groeien? Bekijk dan de kern van de strategie voor 2019-2021 (https://www.reinaerde.nl/home/organisatie/visie-missie/).

Functie eisen

Wij zoeken een manager die stevig in zijn of haar schoenen staat en die zich kan vinden in de visie van Reinaerde; “Samen werken aan een betere wereld om ons heen waarin iedereen een rol van betekenis heeft”.

Wat neem je verder mee?
• WO werk- en denkniveau;
• Ruime leidinggevende ervaring;
• Je hebt kennis van bedrijfsvoering, innovatieve zorg- en marktontwikkelingen, personeels- en relatiemanagement;
• Je weet hoe je de samenhang en doeltreffendheid in deze organisatie naar een volgende fase kunt brengen, en hebt hier een eigen visie op;
• Je hebt oog voor vernieuwing en innovatie, en durft te ondernemen;
• Je bent een inspirerende leidinggevende die teams weet te motiveren en mee te krijgen;
• Natuurlijk heb jij verder een goed gevoel voor (bestuurlijke) verhoudingen;
• Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.

Aanbod

Als regiomanager heb je een zelfstandige functie binnen een ontwikkelgerichte organisatie met een groot maatschappelijk belang. Jij draagt dagelijks bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking.
• Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, ingeschaald in FWG 70-75.
• Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 tot 36 uur per week.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
• Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Hieronder valt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof.

Organisatie

Reinaerde verzorgt begeleiding en behandeling bij werken of wonen voor ruim 3000 mensen met een beperking. Dit doen ze in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Het uitgangspunt is dat mensen met een beperking en hun netwerk de ondersteuning krijgen die bij hen past. Reinaerde gaat uit van gezondheid en gedrag in plaats van ziekte of beperking, en stelt altijd de driehoek cliënt, familie en begeleider centraal.
Nog meer weten over hoe Reinaerde werkt? Bekijk dan deze video’s: https://www.youtube.com/user/Reinaerdevideo/videos

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de regiomanager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mijke Eggink of Eva Baas via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Denk jij dat jij de strategische manager bent die wij zoeken? Dan horen wij graag van je. Je kunt vóór 19 augustus je cv en motivatiebrief achterlaten via de website.

Solliciteren
2019-08-25T15:10:09+01:0008-08-2019|