Introductie

Ben jij een ervaren adviseur financial control?
Voor GGZ Breburg in Brabant zijn wij op zoek naar een expert, die de zaken ‘in control’ houdt. Ben jij een ster in het bewaken van financiële processen en risico’s? Heb je actuele kennis van treasury en vastgoed? En ben jij als een vis in het water in een dynamische werkomgeving?

Dan zoeken wij jou!

Functie

Als senior adviseur kom je te werken binnen het team Financial Control. Dit is één van de 4 afdelingen naast Business Control (BC), Zorgverkoop en procesondersteuning (ZPO) en de Financiële Service Organisatie (FSO). Als senior beleidsadviseur ligt jouw focus op de volgende gebieden:
• Het opstellen van het jaarplan treasury en beheer van de liquiditeitsprognose
• Het monitoren en beheren van operationele, investerings- en financieringskasstromen en cashflowprognoses en de risico’s hieruit duiden en bewaken
• Het onderhouden van contracten met banken t.a.v. periodieke rapportages en lening documentatie
• Het volgen van de fiscale wet- en regelgeving, het adviseren over de implementatie ervan en de monitoring van de juiste naleving
• Het uitvoeren van risico-analyses en het adviseren van verbeteracties
Inzake vastgoed:
• Het voorbereiden (en bewaken) van de investeringsbegroting, projectbudgetten, prognoses en projectrapportages
• Beoordeling en advisering van (des-)investeringsvoorstellen.
• Het mede zorgdragen voor een adequate vastgoed-, projecten- en huuradministratie inclusief de hiervoor noodzakelijke AO/IC in samenwerking met FSO.

Wij zoeken een beleidsadviseur met organisatiesensitiviteit en gevoel voor risico’s, die daarnaast kan denken in processen en modellen. Je coördineert het proces van uitvoering, bewaakt de voortgang en legt verantwoording af over de resultaten.

Ook creëer je draagvlak bij de zorggroepen en de afdelingen, voor de implementatie van het beleid. Je moet dus goed kunnen overtuigen en stressbestendig zijn! Verder deel je kennis met collega’s en ben je aanspreekpunt voor de medewerkers als zij vragen hebben.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een plezierige werkomgeving. Het betreft een functie met diverse afwisselende aandachtsgebieden in een dynamische maatschappelijke organisatie in verandering waar je echt het verschil kan maken. Je gaat een rol spelen in het meebouwen aan de verdere groei en professionalisering van de Finance Control Functie. Er heerst een informele werksfeer waar collegialiteit voorop staat. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden. De functie wordt, afhankelijk van ervaring, gewaardeerd in FWG 60, maximaal EUR 4287 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). De werktijden zijn flexibel in te delen.

Functie-eisen

• Je bent een ervaren adviseur of financial controller, bij voorkeur in de zorgsector, zorgverzekeraar of consultancy bureau
• Je beschikt over Post HBO/universitair werk- en denkniveau
• Je hebt kennis en ervaring inzake (theoretische modellen) financial control, treasury en vastgoedcontrol
• Je hebt kennis en ervaring met AO/IC en procesmanagement
• Je weet financiële maar ook niet financiële risico’s inzichtelijk te maken
• Je bent in staat jouw focus op het eindresultaat te houden en bent een stabiele persoonlijkheid in de sterk veranderende omgeving
• Je hebt vergevorderde kennis van MS Excel

Organisatie

GGZ Breburg belooft voor het verzorgingsgebied Midden- en West-Brabant om mensen met een psychiatrisch probleem de best passende specialistische hulp en begeleiding te bieden, zodat zij verder kunnen in het dagelijks leven. Dat doen we deskundig, met aandacht en doortastend. Veerkracht is een sleutelbegrip. Het geeft weer wat we willen bereiken: het versterken van de eigen kracht. Voor cliënten én medewerkers. We zetten onze klinische voorzieningen om naar ambulante zorg. Behandelen en begeleiden in de eigen omgeving van cliënten staan voorop.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor GGZ Breburg. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.