Introductie

Ben jij een ervaren adviseur in de zorg? Herken jij jezelf als iemand die veranderingen van wet- en regelgeving en de actuele financiële ontwikkelingen in de zorg op de voet bijhoudt? Heb je gevoel voor zorgprocessen en ervaring met AO/IC? En ben je in staat deze complexe materie te vertalen tot de essentie en dit vervolgens binnen de gehele organisatie te vermarkten en implementeren?

Kortom: Word jij de expert die GGZ Breburg regelarm gaat maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als senior beleidsadviseur zorg kom je te werken op de afdeling Zorgverkoop en Proces Ondersteuning (sector Financiën). Je analyseert wet- en regelgeving, volgt recente ontwikkelingen en begrijpt de gevolgen voor de zorggroepen en zorgthema’s. Aan de hand daarvan signaleer je de knelpunten in het bestaande beleid, formuleer je in samenwerking met de zorg beleidsalternatieven en help je deze te implementeren. Huidige zorgprocessen houd je tegen het licht en daarbij ontwikkel je vernieuwende processen. Je hebt hierbij een resultaatgerichte en verbindende opstelling en bent niet bang om gevraagd én ongevraagd strategisch advies te geven.

We zoeken een deskundig beleidsadviseur met organisatiesensitiviteit, die in processen en modellen kan denken. Jij coördineert het proces van uitvoering, bewaakt de voortgang en legt verantwoording af over de resultaten. Daarbij zorg je voor draagvlak bij de zorggroepen en de afdeling, voor de implementatie van het beleid. Je moet dus goed kunnen overtuigen en stressbestendig zijn! Verder verzorg je als beleidsadviseur voorlichting over wet- en regelgeving en ben je aanspreekpunt en vraagbaak voor de medewerkers; je bent eigenlijk een klankbord, expert, intermediair en uitvoerder ineen.

Aanbod

• Een baan bij een dynamische maatschappelijke organisatie in verandering waar je echt het verschil kan maken.
• Een informele werksfeer, collegialiteit en flexibele werktijden.
• Arbeidsvoorwaarden op aanvraag (zie informatie Neo-Mundo).

Functie-eisen

• Je bent een ervaren adviseur in de zorg, bij voorkeur in de GGZ, ziekenhuis, een zorgverzekeraar en/of een consultancy bureau.
• Je beschikt over Post HBO/universitair werk- en denkniveau.
• Je hebt kennis van en ervaring met het (her-) inrichten van processen en procedures
• Je hebt kennis en ervaring met AO/IC en procesmanagement
• Je weet risico’s te analyseren en bent bewezen succesvol om snel te schakelen en proces-verbeteringsprojecten tot een goed einde te brengen.
• Je beschikt over uitstekende sociale- en procesvaardigheden, geduld, incasserings- en relativeringsvermogen.
• Je kunt projectmatig werken en coördineren.
• Je bent in staat jouw focus op het eindresultaat te houden en bent een stabiele persoonlijkheid in een sterk veranderende omgeving.
• Je weet om te gaan met tegengestelde belangen en komt tot breed gedragen voorstellen.

Organisatie

GGZ Breburg belooft voor het verzorgingsgebied Midden- en West-Brabant om mensen met een psychiatrisch probleem de best passende specialistische hulp en begeleiding te bieden, zodat zij verder kunnen in het dagelijks leven. Dat doen we deskundig, met aandacht en doortastend. Veerkracht is een sleutelbegrip. Het geeft weer wat we willen bereiken: het versterken van de eigen kracht. Voor cliënten én medewerkers. We zetten onze klinische voorzieningen om naar ambulante zorg. Behandelen en begeleiden in de eigen omgeving van cliënten staan voorop.

Financiën bestaat uit vier afdelingen; Business Control (BC), Financial Control (FC), Financiële Service organisatie (FSO) en Zorgverkoop en Proces Ondersteuning (ZPO). De afdelingen zijn in ontwikkeling naar een nieuwe manier van dienstverlening aan de organisatie als serviceverlener, kenniscenter en bewaker van kaders.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor GGZ Breburg. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.