Introductie

Heb jij ideeën over hoe de zorg anders, of beter kan? Wil je bezig zijn met complexe vraagstukken bij verschillende zorgorganisaties? Lijkt het je daarnaast leuk om de juiste managers en directieleden te vinden voor onze opdrachtgevers? Kortom, wil jij op vele fronten uitgedaagd worden en wil je onderdeel zijn van een ambitieus team, bij een organisatie waar conventionele regels overboord gegooid worden?

Dan komen we graag in contact met jou!

Functie

Als consultant bij Neo-Mundo heb je een drieledige functie. Je bent actief op interim opdrachten binnen zorgorganisaties, bijvoorbeeld als manager, adviseur of bestuurssecretaris. Niet alleen de opdrachten, maar ook de sectoren zijn divers, we zijn onder meer actief in ziekenhuizen, eerstelijnszorg, VVT en GGZ. Je gaat aan de slag met complexe vraagstukken en verbetert de zorg van binnenuit. Je brengt een organisatie in beweging en zorgt ervoor dat die beweging zich voortzet na het afsluiten van de opdracht. Ben je benieuwd naar concrete voorbeelden van opdrachten die onze consultants uitgevoerd hebben? Bekijk dan de LinkedIn pagina van Alies ten Doeschate of Eva Baas.

Daarnaast werk je samen met een collega aan de werving van een manager, directeur of toezichthouder, waarbij je eerst een gedegen organisatieanalyse uitvoert en daarna samen met de opdrachtgever een helder profiel opstelt. Vervolgens ga je op zoek naar een mix aan kandidaten, die het verschil kunnen maken voor de betreffende organisatie. Dit houdt in dat je in een relatief kort tijdsbestek ontzettend veel zorgorganisaties en hun culturen/processen van binnenuit kan leren kennen.

Als team zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van Neo-Mundo. Dit doen wij geheel volgens Semco-stijl. Dit houdt o.a. in dat Neo-Mundo een platte organisatiestructuur heeft, waarin je eigenaarschap pakt binnen een domein van Neo-Mundo en eenieder verantwoordelijkheid heeft voor het resultaat. Jouw expertise en kennis van het vak hierin is van groot belang. Door je proactieve houding blijf je bezig met de groei en ontwikkeling van Neo-Mundo, jijzelf en collega’s.

Deze unieke combinatie van werkzaamheden maakt dat jij je als consultant binnen de zorg kan onderscheiden. Door je interim opdrachten weet je als geen ander uit eerste hand welke ontwikkelingen er spelen in de zorg. Je weet hierdoor bij jouw werving en selectie opdrachten de koppeling te maken naar de juiste persoon op de juiste plek.

Aanbod

Werken bij Neo-Mundo betekent een afwisselende baan met veel vrijheid om je werk in te richten zoals jij het wil. Neo-Mundo werkt landelijk en heeft Rotterdam en Utrecht als uitvalsbases. Verder bieden wij jou:

 • Een 32 tot 40-urige werkweek;
 • Flexibiliteit in werktijden en -locatie, je deelt je eigen agenda in;
 • Een salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring;
 • Een laptop, telefoon en leaseauto, die je ook privé mag gebruiken;
 • Je stemt zelf met je collega’s af hoeveel vakantiedagen je opneemt en wanneer je klaar bent voor een volgende stap in jouw ontwikkeling;
 • Veel ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, door opleidingsbudget, coaching en teamtrainingen;
 • Een jaarlijkse business trip naar het buitenland (als dat weer kan) en veel gezelligheid.

Functie-eisen

Als Senior Consultant bij Neo-Mundo beschik je over:

 • WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bekendheid binnen verschillende sectoren van zorg of het sociaal domein;
 • Affiniteit met complexe (interim) opdrachten;
 • Bij voorkeur leidinggevende ervaring;
 • Affiniteit met bemiddeling van managers, directieleden en toezichthouders, ervaring is geen vereiste;
 • Een breed netwerk in de zorg;
 • Kennis van de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;
 • Rijbewijs B.

Organisatie

Neo-Mundo is een consultancy- en searchbureau specifiek voor de zorg en wordt gerund door 15 consultants. We zijn ambitieus, creatief, inspirerend, werken hard en lachen misschien nog wel harder. Neo-Mundo omarmt de principes van ‘Semco’, waarbij alle conventionele regels overboord gegooid worden. In praktijk houdt dit in dat iedereen met elkaar verantwoordelijk is voor het succes van Neo-Mundo, zonder hiërarchie. Vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie staan hierbij centraal. Tijdens onze maandelijkse kantoordagen staan we stil bij onze resultaten van afgelopen maand en wat ons bezig houdt komende maand, deze dag sluiten wij altijd af met een borrel. Op het jaarlijkse business retreat (in het buitenland) evalueren we afgelopen jaar en bepalen we de koers en de doelstellingen voor het komende jaar.

Wij investeren in ontwikkeling door middel van opleidingen, coaching en periodieke teamtrainingen. Neo-Mundo ondersteunt je bij het verder ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij verschil kunt maken in de zorg.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Of ben je benieuwd naar het type opdrachten dat wij doen? Neem dan ook eens een kijkje op onze teampagina of de LinkedInpagina’s van onze consultants!

En uiteraard zijn wij altijd in voor een kop koffie. Bel Eva de Groot of Josi Klomp voor meer info op 010 76 00 985. Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door een CV en motivatie achter te laten voor 6 juni. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van de procedure.


Solliciteren