Introductie

Neo-Mundo heeft een sterke reputatie opgebouwd in het vinden van de juiste match voor sleutelposities in zorgorganisaties. Nu zoeken we de belangrijkste match van allemaal: iemand die ons team Noordwest verrijkt met een dosis lef, creativiteit en hart voor de zorg.

Voel jij dat je iets bij te dragen hebt aan het duurzamer en toekomstbestendiger maken van de zorg in Nederland? Ben je een idealistische realist met een missie om de zorg naar een hoger niveau te tillen? Lijkt het je fantastisch om de status quo uit te dagen je tanden te zetten in (complexe) vraagstukken bij verschillende zorgorganisaties én hen te helpen bij het vinden en verbinden van hun nieuwe topmanagers?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Uitdaging, creativiteit en verandering zijn sleutelwoorden die in jouw werkzaamheden dagelijks terugkomen. Wij zijn op zoek naar een senior consultant die energie krijgt van het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk in de regio Noordwest Nederland. Als senior consultant ben je in staat om nieuwe kansen te identificeren en bestaande klantrelaties te versterken.

Daarnaast lever je op strategisch niveau een bijdrage aan het verder ontwikkelen van team Noordwest en Neo-Mundo als organisatie. Het is voor jou vanzelfsprekend om de kennis en vaardigheden die je in je jarenlange werkervaring hebt opgedaan te delen met je collega’s.

Tevens ben je als senior consultant, net als je collega’s, actief op verschillende adviesvraagstukken, interim opdrachten en projecten binnen de zorg. Niet alleen de functie maar ook de sectoren waarin je werkt zijn divers. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan executive search opdrachten waarbij je op zoek gaat naar dé perfecte match tussen onze opdrachtgevers en potentiële topkandidaten voor sleutelposities.

Aanbod

Een 32 tot 36-urige werkweek;

Uitvalsbasis in regio Noordwest Nederland (ons centrale kantoor zit in Utrecht);

Flexibiliteit in werktijden en locatie, je deelt je eigen agenda in;

Een salaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring (maximaal € 6.013 per maand bij fulltime dienstverband);

Een laptop, telefoon en leaseauto, die je ook privé mag gebruiken;

Je stemt zelf met je collega’s af hoeveel vakantiedagen je opneemt;

Veel ruimte en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;

Een jaarlijkse business trip;

Hele fijne en gezellige collega’s die jouw passie en missie (de zorg beter maken) delen.

Functie-eisen

WO werk- en denkniveau;

Werkervaring binnen de zorg of het sociaal domein;

Ervaring met complexe (interim) opdrachten en vraagstukken in de zorg of het sociaal domein;

Identificeren van nieuwe kansen en mogelijkheden om ons netwerk binnen regio noordwest Nederland verder uit te breiden en speelt hier proactief op in;

Bouwen van duurzame relaties op met (potentiële) opdrachtgevers en zorgt ervoor dat Neo-Mundo een positieve reputatie heeft en behoudt in de markt;

Ervaring met projectmatig werken;

Affiniteit met coaching en/of persoonlijke begeleiding;

De uitdaging zien van het ontmoeten en bemiddelen van managers, directieleden en toezichthouders;

Kennis van en nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg;

Rijbewijs B.

Organisatie

Neo-Mundo is een search- en adviesbureau specifiek voor de zorg bestaande uit 18 collega’s. We zijn ambitieus, creatief, inspirerend, werken hard en lachen misschien nog wel harder. Onze consultants hebben ieder hun eigen(wijze) aanpak, expertise en ervaring. Door de unieke combinatie van het uitvoeren van interim opdrachten én executive search onderscheiden onze consultants zich binnen de zorg. Door de interim opdrachten weet de consultant namelijk van binnenuit welke ontwikkelingen er spelen in de zorg en kan hierdoor in de Executive Search opdrachten de koppeling te maken naar de juiste persoon op de juiste plek. ‘Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken’ noemen we dat bij Neo-Mundo!

Wij omarmen de principes van ‘Semco’. In praktijk houdt dit in dat iedereen met elkaar verantwoordelijk is voor het succes van Neo-Mundo, zonder hiërarchie. Vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie staan hierbij centraal. Op ons jaarlijkse business retreat (in het buitenland) evalueren we het afgelopen jaar en bepalen we de koers en de doelstellingen voor het komende jaar. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling en we ondersteunen je graag bij het nog verder ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap, zodat jij verschil kunt (blijven) maken in de zorg.

Inlichtingen

Wil je ons beter leren kennen? Neem dan ook eens een kijkje op onze teampagina . Kom je een kop koffie drinken bij ons kantoor voor meer informatie of heb je een vraag? Bel of stuur een Whatsapp bericht naar een van onze consultants uit team Noordwest :

  • Sofie Bekenkamp: 0618875738
  • Iris Caron: 0639646343
  • Ons algemene nummer: 010 76 00 985.

Of solliciteer direct via onze website.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk maandag 22 januari een CV en motivatie achter te laten. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een e-assessment.


Solliciteren