Introductie

Voor de apotheek van Ziekenhuis Bernhoven (onderdeel van ZANOB) zijn wij op zoek naar een betrokken teamleider voor 32u-36u in de week.

Ben jij een verbindende leider, die medewerkers in hun kracht zet, maar ook stuurt op eigen verantwoordelijkheid? Ben je in staat te sturen op processen en te zorgen voor nog meer samenwerking, efficiency en kwaliteit?

En wil jij werken in een vooruitstrevend ziekenhuis dat al 2 jaar op rij is uitgeroepen tot meest gastvrije ziekenhuis van Nederland?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als teamleider van de apotheek ben je verantwoordelijk voor de leiding en organisatie van de ziekenhuis- en satellietapotheek (20 fte). Het team bestaat uit apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers en is verantwoordelijk voor veilige en doelmatige farmaceutische patiëntenzorg. Zij bereiden eveneens VTGM-producten.

We zijn op zoek naar een stevige teamleider, die ‘teamprocessen’ begrijpt en gewend is hierop te acteren. Je coacht individuele medewerkers en bent verantwoordelijk voor soepel lopende werkprocessen. Je bent in staat om duidelijke kaders te stellen. Dit doe je op een integere manier maar tegelijk daadkrachtig. Je herkent je in ‘afspraak is afspraak’ en communiceert helder naar diverse partijen, zoals afdelingshoofden, apothekers en procesverantwoordelijken.

Daarnaast herken je je in de volgende kernmerken:

• Je bent gewend om te werken in een zich steeds verder ontwikkelende omgeving. Je neemt graag coachend de leiding en kunt als vanzelfsprekend veranderingen teweegbrengen.
• Je werkt graag samen met professionals zoals in dit geval de ziekenhuisapothekers die vakinhoudelijk aansturen.
• Je bent graag zichtbaar en zorgt als vanzelfsprekend dat medewerkers zich verbinden aan de plannen en bijdragen aan het ook echt realiseren hiervan.
• Je bent een talent in het organiseren van (logistieke) processen en hebt bedrijfskundig inzicht.
• Je bent zeer kwaliteitsbewust en hebt bewezen ervaring met kwaliteitssystemen.
• Je stimuleert en coacht medewerkers om respect te hebben voor anderen en voor zichzelf, en dat respect uit te dragen in hun gedrag.
• Je bent adviserend, ondersteunend en coachend, maar ook sturend daar waar nodig.
Verder adviseer je als teamleider de ziekenhuisapotheker over organisatorische zaken en je hebt daarbij je focus op klantgerichtheid en kwaliteit. Vernieuwingen op het gebied van zorgprocessen kun je het hoofd bieden en vertalen in beleid. Vervolgens ben je in staat om de uitvoering hiervan, samen met de ziekenhuisapothekers en het team, te realiseren.

Aanbod

Mooie functie bij de organisatie ZANOB. Je bent gestationeerd in het ziekenhuis Bernhoven, een zeer vooruitstrevend ziekenhuis, waar zowel patiënten als medewerkers centraal staan!

De functie is volgens de ziekenhuis CAO ingeschaald en is ingedeeld in schaal FWG-55. Dit bedraagt op fulltime basis maximaal € 3.774,00 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een periode van één jaar.

Functie-eisen

• HBO-werk en denkniveau en een aanvullende management of bedrijfskundige opleiding.
• Minimaal 5 jaar ervaring als Teamleider bij ontwikkelende teams in de zorg, die toewerken naar steeds betere samenwerking, kwaliteit en efficiency.
• Kennis van de farmaceutische wereld is een pre.

Organisatie

ZANOB is verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg voor Ziekenhuis Bernhoven en het Jeroen Bosch Ziekenhuis, een GGZ instelling en een aantal verpleeg- en verzorgingshuizen in de regio. In de organisatie zijn circa 200 medewerkers werkzaam. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website: www.zanob.nl.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de functie voor ZANOB. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor Bovens, recruiter bij Neo-Mundo, op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.