Introductie

Voor de Ziekenhuisapotheek van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (onderdeel van ZANOB) zijn wij op zoek naar een betrokken teamleider van de bereidingsapotheek voor 32u in de week.

Deins je niet terug voor forse inhoudelijke en personele uitdagingen? Ben jij het type leider die een diversiteit aan medewerkers in hun kracht weet te zetten maar ook stuurt op hun eigen verantwoordelijkheid? Ben je in staat noodzakelijke veranderingen door te voeren voor meer samenwerking, efficiency en kwaliteit? En ben jij recht door zee maar toch ook tactvol en begripvol?

Lees hieronder dan verder!

Functie

Als teamleider bereidingsapotheek ben je, onder verantwoordelijkheid van de gevestigd apotheker, belast met de leiding en organisatie van de afdeling Farmaceutische Bereidingen (14 fte). Het team bestaat uit apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers en verleent de diensten voor Toediening Gereed Maken van (niet) risicovolle stoffen/producten.

We zijn op zoek naar een teamleider die ‘teamprocessen’ begrijpt en ook gewend is hierop de acteren. Je bent in staat om duidelijke kaders te stellen en te bewaken en doet dit integer maar tegelijk daadkrachtig. Je herkent je in afspraak is afspraak, dus als je een toezegging doet kom je deze ook na en communiceer je hier helder over naar alle partijen.

Naast het aansturen van de verschillende medewerkers, initieer je en zie je toe op de verbetertrajecten en tref je uitdagingen op het gebied van personeelsbeleid en (culturele) groepsdynamica. Ook neem je maatregelen om de apotheek te laten functioneren op het gewenste niveau van kwaliteit binnen beschikbare middelen.

Daarnaast herken je je in de volgende kernmerken:

• Je werkt graag samen met professionals zoals in dit geval de ziekenhuisapothekers die vakinhoudelijk aansturen.
• Je bent graag zichtbaar en zorgt dat medewerkers zich verbinden aan de plannen en bijdragen aan het ook echt realiseren hiervan.
• Je bent gewend om te werken in een zich steeds verder ontwikkelende omgeving. Je neemt graag de leiding en je kunt als vanzelfsprekend veranderingen teweeg brengen.
• Je bent een talent in het organiseren van (logistieke)processen als het aansturen en motiveren van teamleden.
• Je bent zeer kwaliteitsbewust en hebt bewezen ervaring met kwaliteitssystemen.
• Je hebt eerder medewerkers geleerd om respect te hebben voor anderen en voor zichzelf, en dat respect uit te dragen in hun gedrag.
• Je bent adviserend, ondersteunend, empatisch en coachend, maar ook streng daar waar nodig.

Aanbod

Het salaris wordt afgeleid van FWG-55 cao ziekenhuizen en bedraagt maximaal € 3.719,00 bruto per maand afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast heb je recht op vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). Je werklocatie is het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een periode van één jaar.

Functie-eisen

• HBO-werk en denkniveau en een aanvullende management of bedrijfskundige opleiding
• Minimaal 5 jaar ervaring als Teamleider bij ontwikkelende teams in de zorg, die toewerken naar steeds betere samenwerking, kwaliteit en efficiency.
• Kennis van de farmaceutische wereld is een pre.

Organisatie

ZANOB is verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Ziekenhuis Bernhoven, de Reinier van Arkelgroep en een aantal instellingen in de regio. In de organisatie zijn circa 195 medewerkers werkzaam. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website: www.zanob.nl.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de functie voor ZANOB. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Floor Bovens, recruiter bij Neo-Mundo, op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.