Introductie

Ben jij een daadkrachtige Teamleider én sta jij graag dicht bij de werkvloer? Ben jij laagdrempelig, een verbinder en weet jij het overzicht te bewaren? Wil jij als Teamleider werken in een kleine organisatie met zeer betrokken medewerkers? En herken jij je in het woord ‘mensenmens’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Respect zijn wij op zoek naar Teamleiders voor de afdelingen PG en somatiek (je mag zelf jouw voorkeur aangeven!). In deze functie staat de operationele verantwoordelijkheid voor jouw afdelingen en de teams centraal. Je bent het aanspreekpunt voor jouw medewerkers, cliënten, behandeldiensten, mantelzorgers en je ziet toe op de kwaliteit van zowel zorg. Je zorgt ervoor dat je medewerkers prettig en veilig kunnen werken.

Als Teamleider zorg jij voor concrete en bruikbare randvoorwaarden waardoor de medewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Jij hebt oprechte aandacht voor de medewerkers en zorgt dat de basis in de teams op orde is. Tot slot implementeer jij het vastgestelde beleid van de organisatie op jouw afdelingen.

Aanbod

  • Een aantrekkelijke en uitdagende functie voor 28-36 uur per week;
  • Inschaling volgens de CAO VVT in FWG 55, maximaal €4.426,10 per maand, op basis van 36 uur per week;
  • In eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
  • Een 13e maand, vakantietoeslag, een goede pensioenvoorziening, diverse collectieve verzekeringen en de mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan.

Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de zorgsector en weet wat zorgmedewerkers bezighoudt;
  • Je weet mensen in beweging te krijgen en creëert draagvlak wanneer er veranderingen optreden;

Naast de hierboven beschreven eigenschappen ben jij iemand waarvan samenwerken een tweede natuur is en sta je graag dicht bij de werkvloer. Jij weet wat er nodig is om jouw medewerkers in hun kracht te zetten. Daarnaast is jouw manier van werken gestructureerd; je brengt orde op zaken en weet rust te brengen. Jij vindt het als leidinggevende leuk om écht met de medewerkers te werken. Tot slot ben jij laagdrempelig, duidelijk en ben je in staat om jouw medewerkers opbouwende feedback te geven.

Organisatie

Respect is een VVT-organisatie en verleent zorg in Scheveningen en Den Haag. Zij hebben 4 zorglocaties: Bosch en Duin, Quintus, Het Uiterjoon en Zeewinde. Vanuit een aantal nevenlocaties wordt er thuiszorg geleverd. Dit doen zij met ongeveer 800 medewerkers en 200 vrijwilligers. De medewerkers roemen het professionele klimaat, de kleine, hechte teams, de ruimte voor eigen initiatief en – jawel – het respect voor bewoners, cliënten en elkaar. Samen werken ze aan de beste zorg achter de duinen!

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Teamleiders. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marnix Jager, Daniëlle van Twist of Lisa Maas, consultants bij Neo-Mundo via 010 760 0985 of info@neo-mundo.nl

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk maandag 15 augustus een CV en motivatie achter te laten. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een e-assessment bij Neo-Mundo. De kandidaten die het beste aansluiten qua kennis, ervaring en persoonlijkheid gaan verder op gesprek bij Respect.


Solliciteren