Introductie

Weet jij door coachend en zichtbaar leiderschap medewerkers te ondersteunen en in hun kracht te zetten? Kun jij als geen ander medewerkers verbinden en motiveren? En wil jij je inzetten om de beste zorg te bieden aan de bewoners van deze locatie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Voor Aafje zijn wij voor de locaties De Vijf Havens en De Aarhof in de regio Rotterdam-Noord op zoek naar een Teammanager. Als Teammanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, zowel zorginhoudelijk als organisatorisch. Dit houdt in dat je zorg draagt voor alles wat te maken heeft met de levering van kwalitatief goede zorg aan de bewoners. Hieronder valt onder andere het beheer van budgetten, het oplossen van vraagstukken en het slaan van een brug tussen de verschillende disciplines.

Jouw uitdaging:
– Organiseren en realiseren van wonen, zorg en welzijn op De Vijf Havens en De Aarhof met je collega’s;
– En dat met een renovatie die vol aan de gang is;
– En alles wat er hoort bij een transitie naar het bieden van steeds persoonsgerichtere zorg op de nieuwe (kleinschalige) woongroepen;
– Optimaliseren van de bedbezetting;
– Het ondersteunen en faciliteren van jouw medewerkers om de benodigde zorg te kunnen verlenen;
– Waarborgen van de kwaliteit van zorg;
– Bijdragen aan het vlotte verloop en de invulling van de renovatie binnen De Vijf Havens.

Locatie De Vijf Havens
Aafje De Vijf Havens is gevestigd in Rotterdam – Prins Alexander. Op De Vijf Havens wonen ouderen zelfstandig met passende verzorging of verpleging, en dementerende ouderen.
Momenteel wordt op deze locatie de laagbouw gerenoveerd om huiselijke woongroepen en eenpersoonskamers te realiseren. Daarnaast is het streven om steeds meer persoonsgerichte zorg te kunnen bieden en ook om de zelfredzaamheid van de bewoners te vergroten.

Locatie De Aarhof
De Aarhof ligt op slechts 900 meter van De Vijf Havens, en is een tijdelijke locatie van Aafje waar 70 dementerende bewoners van De Vijf Havens wonen gedurende de renovatie.

Aanbod

– Een uitdagende baan voor 32 – 36 uur waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld opleidingen te volgen in je eigen vakgebied en door kennisuitwisseling met je collega’s;
– Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
– Het salaris wordt bepaald conform de CAO VVT. De functie van Teammanager is ingeschaald in FWG 55.

Functie-eisen

– Je hebt HBO denk- en werkniveau;
– Je hebt een zorginhoudelijke achtergrond en ervaring in, en een hart voor de langdurige, intramurale zorg en de verschillende doelgroepen;
– Je hebt leidinggevende ervaring opgedaan binnen de zorg;
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor de contacten met medewerkers, bewoners en familie;
– Je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler en je hebt een goed organisatorisch vermogen;
– Je bent flexibel, creatief in het zien van mogelijkheden en je vindt het coachen van deskundigheidsbevordering belangrijk.

Organisatie

Aafje is een ouderenzorgorganisatie in regio Zuid-Holland. Momenteel werken bij Aafje 5000 medewerkers en 1500 vrijwilligers. Zij bieden zorg bij klanten thuis, in verzorgings- en verpleeghuizen en in zorghotels. Dat doen ze in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Teammanager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.