Neo-Mundo

Teammanager in spé – Randstad

Introductie

Ben jij een manager in de dop? Heb je een sterke affiniteit met de zorg? En wil jij je daarnaast verder verdiepen en ontwikkelen op het vlak van (persoonlijk) leiderschap?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Zorginstelling in de Randstad

Functie

Voor verschillende zorginstellingen in de Randstad zijn wij regelmatig op zoek naar (team)managers in spé. Door de veranderingen in de zorg, is er behoefte aan steeds meer vernieuwing met behoud van al het goede. Dit willen wij brengen door een talent de kans te geven om samen met ervaren collega’s aan de slag te gaan bij een zorginstelling als teammanager in spé, in combinatie met deelname aan een tweejarig traineeship bij Talent for Care (www.talentforcare.nl).

Als Teammanager in spé ben je met jouw ervaren collega-managers verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, zowel zorginhoudelijk als organisatorisch. Dit houdt in dat je zorg draagt voor alles wat te maken heeft met het bieden van kwalitatief goede zorg aan de bewoners. Daarnaast draag je zorg voor het beheer van budgetten, het oplossen van vraagstukken en het slaan van een brug tussen de verschillende disciplines.

Kerntaken:
– Leidinggeven aan meerdere teams;
– Goede kwaliteit van zorg en dienstverlening waarborgen;
– Het ondersteunen en faciliteren van jouw medewerkers om de benodigde zorg te kunnen verlenen;
– Uitvoeren van beleid;
– Optimaliseren van werkprocessen en bezetting.

Functie eisen

– Je hebt academisch denk- en werkniveau;
– Je hebt een zorginhoudelijke achtergrond en een hart voor de langdurige, intramurale zorg en de verschillende doelgroepen;
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
– Je bent leergierig en wilt jezelf verder ontwikkelen;
– Je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler;
– Je bent flexibel, creatief in het zien van mogelijkheden en je hecht waarde aan het bevorderen van deskundigheid.

Aanbod

– Een uitdagende baan voor 32 – 40 uur waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen door bijvoorbeeld kennisuitwisseling met je collega’s;
– Daarnaast volg je een aantal dagen per maand trainingen en persoonlijke coaching via Talent for Care, gericht op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap in de zorg;
– Het salaris wordt bepaald conform de CAO van de zorginstelling waar je aan de slag gaat, afhankelijk van werkervaring.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft (team)managers in spé voor verschillende zorginstellingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sarina de Jong, consultant bij Neo-Mundo, via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren doe je door uiterlijk 7 februari een CV en motivatie achter te laten. Een digitaal assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Solliciteren