Ons tweede kantoor is een feit!

Per 1 maart 2022 zijn we naast Rotterdam ook in Utrecht gevestigd. Een mooie stap die past bij onze groei ambitie. Ons tweede kantoor bevindt zich in een Newday Offices gebouw aan de Atoomweg in Utrecht. We blijven uiteraard ook vanuit ons kantoor in Rotterdam werken, maar door het openen van dit nieuwe kantoor kunnen we zorgorganisaties in het noorden, oosten en zuiden van het land nóg beter van dienst zijn. Wij kijken ernaar uit onze opdrachtgevers en kandidaten ook in Utrecht te mogen ontvangen!

Neo-Mundo is een gespecialiseerd executive search- en consultancybureau in de zorg, onze expertise ligt bij de zorgarbeidsmarkt, zorgmanagement en advies. Onze consultants hanteren een creatieve, vernieuwende en doelgerichte aanpak, waardoor wij al jarenlang met veel zorgorganisaties en kandidaten hebben mogen samenwerken. Neo-Mundo is Semco-georganiseerd: ondernemer- en eigenaarschap, openheid en gelijkheid zijn binnen onze organisatie belangrijke begrippen.

Denk je nu: Dit klinkt ook als iets voor mij? Wij zoeken continu nieuwe collega’s! Bekijk alle openstaande vacatures op onze website!