Introductie

Ben jij een ervaren HR Adviseur en wil jij je graag samen met Argos Zorggroep hard maken om liefdevolle zorg voor cliënten mogelijk te maken? Wil jij je HR expertise inzetten om als sparringpartner van de klantgroep te dienen? Heb je ervaring met het terugdringen van verzuim? En ben jij niet bang om kritisch te zijn?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Argos Zorggroep zoeken wij per direct een HR Adviseur. Als HR Adviseur ben je op het gebied van HR het interne aanspreekpunt voor de klantgroepen. Samen met je collega adviseurs ben je verantwoordelijk voor organisatie brede HR zaken en het verder professionaliseren van de dienstverlening.

De afdeling HRM bestaat uit HR-advies, HR-administratie, Salarisadministratie en de Argos Academy. Het team HR-advies bestaat, na invulling van deze vacature, uit vijf HR-adviseurs, die elk een klantgroep adviseren. De HR Adviseur valt hiërarchisch onder de Manager HRM.

Concreet houdt dit in dat:
– Je sparringpartner bent van de managers in de klantgroep op strategisch, tactisch en operationeel niveau op gebied van in- door en uitstroom;
– Jij je, ondersteunend aan de leidinggevenden, inzet om het verzuim in de klantgroep terug te helpen dringen;
– Jij je samen met je collega HR adviseurs bezig houdt met de klantgroep overstijgende thema’s zoals bijvoorbeeld de kanteling van werktijden en alles rondom werktijden en alle vormen van verlof.

Aanbod

– Uitdagende functie voor 32 – 36uur, 4 x 9uur werken behoort tot de mogelijkheden.
– Inschaling in FWG 60, maximaal € 4.583,96 bruto per maand, op basis van 36 uur per week.
– Vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening, collectieve verzekeringen en ‘Makkelijk Verdiend’ het uitgebreide meerkeuzesysteem met fiscale voordelen voor o.a. PC, telefoon, fiets, sportschool, etc.
– Een afwisselende en uitdagende baan bij een ouderenzorgorganisatie in ontwikkeling.
– Je standplaats is het hoofdkantoor in Schiedam, maar je zult je uiteraard ook regelmatig bij de klantgroepen bevinden.

Functie-eisen

Jij:
– beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;
– hebt ruime ervaring met beleidsontwikkeling, implementatie en toepassing op het gebied van personeel en organisatie;
– werkt zelfstandig, maar bent een echte teamspeler;
– hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Organisatie

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen zij bij hen thuis of in een van de huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Momenteel staat Argos Zorggroep te midden van een organisatieontwikkeling om zo de focus op de (individuele) cliënt te vergroten door het organiseren van wonen, zorg én welzijn als een eenheid rondom de cliënt. Fase 1 van de organisatieontwikkeling is inmiddels afgerond waarbij vijf regio’s zijn gevormd met ieder een eigen regiomanager. Hier opvolgend zullen de komende tijd de huidige teams transformeren naar kleinere ‘woonzorggroepen’, met de Regisseur Wonen en Zorg als sleutelfiguur voor zowel de cliënt en familie als voor de medewerkers. Daarnaast wordt er een duale managementstructuur gevormd worden, ingevuld door de Manager Wonen en Zorg en de Manager Bedrijfsvoering.

Werken bij Argos Zorggroep, betekent werken volgens de werkwaarden liefdevol, deskundig, verbindend, vindingrijk en kleurrijk. Iedere dag wordt hier gewerkt aan de klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de HR Adviseur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.