Neo-Mundo

Vervallen | Consultant (junior) bij Neo-Mundo – Rotterdam

Introductie

Neo-Mundo wil blijven groeien en zoekt een aanstormend Consultant, jong, met andere talenten en zienswijzen dan gebruikelijk om Neo-Mundo, de zorg en jezelf naar een volgende stap te helpen.

Wij zijn op zoek naar een Consultant (junior) die verschil durft te maken. Een gedreven iemand die het als uitdaging ziet de kwaliteit, ondernemerschap, efficiency en effectiviteit binnen de zorgsector te verbeteren. Verrassend en modern, zakelijk en ingetogen, nieuwsgierig naar de ander, met durf en kracht om kwetsbaar te zijn.
Iemand die wil leren, ontwikkelen en vernieuwen. Altijd nieuwsgierig is naar nieuwe ideeën en andere zienswijzen en verrassende combinaties. En dat alles met de intrinsieke wens om op uitdagingen af te stappen om iets verder te brengen, het spel om organisaties verder te helpen wil snappen en kansen ziet om met oplossingen te komen.

Organisatie

Wij verbinden ons graag aan mensen en organisaties die krachtig genoeg zijn om vooral ook kwetsbaar te kunnen zijn. Zij durven uitdagingen aan te pakken en met durf oplossingen te zoeken, langs nieuwe wegen en met inbreng van ieders kennis en expertise, gericht op tastbaar resultaat. Ook al zijn het geen gebaande paden of geijkte oplossingen.

Wie zijn wij?
Neo-mundo is specialist in het inhoudelijk en kwalitatief bemiddelen van vaste of tijdelijke oplossingen in het hogere segment van de zorg: kandidaten, ZZP-ers of ‘Business to Business oplossingen (B2B)’. Wij zijn expert in zorg of zorg-gerelateerde organisaties, werken samen met experts of talenten van binnen en buiten de zorg en met bedrijven die goede diensten leveren aan de zorg.

Neo-Mundo wil vernieuwend en inspirerend zijn, verbreedt ook buiten de branche en is niet bang voor de andere oplossing en verrassende en onverwachte combinaties. We gaan uit van een persoonlijke en exclusieve aanpak, echt maatwerk, gericht op resultaten.

Zorg verandert maar ook de arbeidsmarkt…

Neo-Mundo wil groeien, niet alleen met eigen mensen, maar ook door samenwerking met ondernemende zelfstandigen. Procesmanagement en kwaliteitsborging is in huis, goede oplossingen zijn overal.

Als organisatie willen wij ambassadeur zijn van het nieuwe werken: social media, groei en grenzen verleggen. Leermeesterschap geloven we in en ook in een mooie balans weten te vinden tussen werk en vrije tijd.

Waar zijn wij goed in?
Neo Mundo gaat voor oplossingen voor zorgorganisaties, gericht op duurzame resultaten die beklijven en direct bijdragen aan bedrijfsresultaten.

Hoe kan je oplossingen vinden voor weinig kosten en veel kwaliteit en toegevoegde waarde? Hoe kan je mensen van binnen en buiten de zorg aantrekken, verleiden en succesvol behouden? Hoe kan je leren, veranderen en resultaten leveren tegelijkertijd? Dat vraagt niet alleen oog en oor voor de uitdagingen bij de klanten, maar ook wat er in het veld aan oplossingen voorhanden zijn. Neo-Mundo investeert in beide.

Oplossingen zijn:
– Interimmanagement of tijdelijke ondersteuning.
– Werving en Selectie.
– Media-advies bij adverteren, online, LinkedIn, Twitter …
– Online-assessment als onderdeel van een selectieprocedure in plaats van als sluitstuk.
– Begeleiding van kandidaten van buiten de branche naar een succesvolle baan of opdracht in de zorg; voor, tijdens en na de selectie.
– Werving en selectie in co-productie met de afdeling P&O / HR; Leren en resultaat.
– Recruiter ‘in huis’, gefaciliteerd door de systemen, kennis en expertise van Neo-Mundo.
– On the job begeleiden van zittend management om succesvol veranderopgaven te implementeren terwijl going concern doorloopt. Gegarandeerd resultaat.
– Ondersteuning bij outplacementtrajecten.
– Organiseren van toegesneden intervisiebijeenkomsten en (in Company ) Masterclasses zoals: Sturing Ziekenhuizen… van ‘Budget-georiënteerd naar ondernemen’.

Functie

Als junior consultant begeleid en adviseer je onze relaties en opdrachtgevers bij het zoeken naar een oplossing en ben je betrokken bij de uitvoering daarvan. Jij bent de spil tussen vraag en aanbod; Werving en Selectie, Interim en B2B. Je bent mede verantwoordelijk voor de bemiddeling in oplossingen doordat jij de match maakt tussen de organisatie en die ene unieke kandidaat, ZZP-er of B2B optie. Voor minder complexe opdrachten zul je al snel de eigen verantwoordelijkheid gaan dragen en ook je eigen caseload gaan uitbouwen. Je bouwt en onderhoudt een netwerk van relaties, kandidaten en opdrachtgevers; Werft en selecteert kandidaten en ontmoet interessante B2B oplossingen. Voert intakegesprekken en stelt kandidaten en andere oplossingen voor bij opdrachtgevers; Onderhoudt (commerciële) contacten met bestaande opdrachtgevers en kandidaten en B2B partners.

Functie eisen

Wanneer word je blij als consultant bij Neo-Mundo?
Je werkt graag zelfstandig, hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid naar organisaties, de zorg, mensen en wat hen drijft en tevreden maakt.

Verder beschik je over:
– Academisch werk- en denkniveau met maximaal 3-5 jaar werkervaring.
– Commerciële ervaring in de zakelijke dienstverlening.
– Kennis van de zorg- en welzijnsbranche is een pré.
– Je bent sociaal, ondernemend, creatief en neemt je verantwoordelijkheid.
– Je ervaart het als uitdaging om met targets te werken.
– Je bent graag hands-on en beschikt over goede dosis positieve energie, bent communicatief sterk en humoristisch.
– Je legt makkelijk contacten en bent in staat je aan te passen aan de organisatie en de gesprekspartner. Je vindt het vooral ook leuk deze te blijven onderhouden.
– Je bent graag spin in het web, coördinator en initiator en kan klanten winnen door enthousiasme en deskundig advies. Je ziet de kansen en pakt ze.
– Je bent scherp op ontwikkelingen bij je klanten en hun branches.
– Je wil altijd ontwikkelen en grenzen verleggen.

Aanbod

Wij bieden:
– Een uitdagende functie voor 30- 40 uur per week binnen een nieuwe onderneming die je mee vorm kan geven.
– Leermeesterschap.
– Ruimte voor het nieuwe werken met balans tussen werk en vrije tijd.
– Marktconforme arbeidsvoorwaarden en salaris (€ 2.500,- – € 3.000,-), met mogelijk een bonuscomponent.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010 76 00 985.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je cv en in een kort begeleidend schrijven je motivatie naar info@neo-mundo.nl of reageer via de ‘solliciteer’-button rechtsonder.

Solliciteren