Organisatieadvies

Een organisatie verandert, soms zelfs dagelijks. Al die veranderingen in de markt en in de zorg zelf, zijn vaak onderhevig aan trends, ontwikkelingen en overheidsbesluiten. En zo kan het gebeuren dat sommige situaties de organisatie overstijgen en specifieke kennis in veranderopgaven noodzakelijk is. Kennis, competenties, energie en tijd die niet altijd (direct) in huis te vinden is.

Organisatieadvies

Anne de ManZovida

Neo-Mundo heeft ons in de vorm van verschillende medewerkers met specifieke kennis, ervaring en kunde bijgestaan post-fusie met de integratie en harmonisatie, omzetting van de organisatie en haar locaties van de naam zowel fysiek als digitaal. Deze hulp en specifieke kennis van o.a. projectmanagement was onmisbaar in dit traject. De medewerkers zijn kundig, meedenkend en flexibel. Ze voelen als eigen collega’s, dus gaan ze ook echt missen na afronding van de projecten.

Matchen van consultant met jullie veranderopgave

Al onze consultants zijn zelf ook in de zorg actief en hebben, naast de benodigde kennis, ook de nodige ervaring binnen zorgorganisaties. Zij kennen de vraagstukken en uitdagingen en herkennen de drempels die een veranderopgave met zich meebrengen. Om tot een verandering te komen biedt Neo-Mundo een deskundige consultant die de opgave binnen de organisatie feilloos aanvoelt en begrijpt. Een consultant die uitgebreid onderzoekt, rapporteert en een concreet plan opstelt om tot een resultaatgericht advies of een passende verandering te komen.

Type opdrachten

Onze consultants en jullie organisatie zijn uniek, we zoeken daarom altijd naar de perfecte match tussen beiden, passend bij het vraagstuk dat jullie hebben. Hiermee garanderen wij de beste sparringpartner bij veranderopgaven zoals:

  • Het verbeteren van de dienstverlening in de organisatie
  • Projectmanagement bij specifieke opgaven
  • Analyse- en adviesvraagstukken
  • Implementatietrajecten
  • Arbeidsmarktvraagstukken
  • Accreditatievraagstukken

Daarbij kunnen wij uiteraard altijd een beroep doen op een expert uit ons netwerk om ons te helpen het maximale te bereiken binnen de opdracht.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Contact opnemen