Neo-Mundo

Workshop Carrière Wijzer Zorg – Rotterdam

Introductie

Heb jij je sporen verdiend binnen de profit of bij de overheid? Of heb je jezelf bewezen binnen een specifieke zorg- of zorg gerelateerde sector? Zie jij jezelf in het midden- en topkader bij een nieuwe zorgorganisatie aan de slag gaan? Maar wil je eerst graag weten wat de zorg, met al haar verschillende sectoren precies voor jouw verdere carrière kan betekenen? Lees dan verder!

Organisatie

Neo-Mundo helpt management en bestuurders van organisaties in de zorg die stoeien met cruciale vraagstukken op het gebied van bemensing en organisatie. Wij bieden de volgende diensten:
• Recruitment vast personeel en interim (HBO/WO)
• Loopbaancoaching
• Begeleiding kandidaten van buiten de branche naar de zorg

Functie

Neo-Mundo begeleidt mensen bij het maken van een succesvolle overstap naar de zorg, of bij het maken van een overstap naar een andere sector binnen de zorg.

Om te kijken of dit wat voor je is kun je starten met een vrijblijvende workshop, gegeven door Mijke Eggink. Zij beschikt over ruime ervaring in de zorg en het begeleiden en werven van mensen.

Tijdens een workshop van circa 3 uur neemt Mijke jou en 5-10 andere deelnemers mee in de wereld van de zorg: verschillen tussen sectoren, organisaties, organisatiestructuren, huidige ontwikkelingen in de sectoren, managementstijlen, culturen, processen, marketingstrategieën en recruitment strategieën. Ook gaat zij in op financiering van de zorg en de nieuwe zorgwetten zoals de Wlz, WMO en Zvw; Wat zijn de gevolgen voor positie, aansturing en uitdagingen waarvoor zorgorganisaties staan? Daarnaast hoor je ook ervaringen van medekandidaten: inspirerend dus!

Wanneer?
Donderdag 2 juli vindt er weer een workshop plaats, (16.00-19.00) op het kantoor van Neo-Mundo in Rotterdam.

Kosten
Het bijwonen van een workshop kost € 48,40 (inclusief klein hapje en drankje). Bij minimaal 3 deelnemers gaat deze door.

Functie eisen

HBO+/Academisch werk- en denkniveau
• Leidinggevende ervaring in het midden- en topkader
• Visie op de zorg van de toekomst
• Een sterke wens om in de zorg verschil te maken
• Commercieel inzicht en een ondernemende geest
• Een achtergrond waarmee je waarde denkt toe te voegen binnen de zorg

Inlichtingen

Heb je vragen? Neem dan even contact op via 010 – 7600 985.

Sollicitatie

Voor aanmelding kun je een mail sturen naar info@neo-mundo.nl en laat je gegevens achter. Alleen je CV en je algemene gegevens zijn voldoende. Het CV gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de achtergrond van de kandidaten.

Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een e-mail van ons met een uitnodiging en verdere informatie.

Solliciteren