Introductie

Wil jij de mogelijkheid krijgen om niet alleen meer werkervaring op te doen, zelfstandige te ondernemen, maar tegelijkertijd door ondersteuning van een senior jezelf verder ontwikkelen tot een ware ICT professional? Pak dan nu je kans en solliciteer op de opdracht als zelfstandige ICT Medewerker Infrastructuur bij een Stichting die zich richt op zorginnovatie en de communicatie tussen zorgverleners onderling en met patiënten te verbeteren.

Functie

De opdracht bestaat uit het toegesneden Beheer van de omgeving met als doel het handhaven van beschikbaarheid van de services en de beveiliging van informatie, en het zorgen voor herstel van problemen en faciliteren van verbeteringen. Daartoe moeten installaties worden bewaakt, en taken en activiteiten routinematig worden uitgevoerd (beheersprocessen). Om dit te bewerkstelligen zijn afspraken met de alle betrokken partijen gemaakt.

De 9 beheersprocessen zijn:
Het bewaken van de beschikbaarheid van systemen en de triggers en procedures voor herstel.
Het monitoren van systeemresources en systeemgebruik en nemen van acties.
Het afhandelen van incidenten en het ondersteunen van gebruikers.
Het afhandelen van wijzigingen, inclusief het live brengen van nieuwe software releases (release management).
Het registreren, analyseren en oplossen van issues in het gehele systeem.
Het verwerken van problemen en verbetervoorstellen in nieuwe versies van de service en het gecontroleerd..online brengen van die nieuwe versies.
Het registreren en bijhouden van de inrichting en samenstelling van het zorgportaal.
Het monitoren en beheren van de afspraken tussen de verschillende partijen.
Het invullen en bewaken van de (beveiligings)eisen die gesteld moeten worden aan het portaal.

Aanbod

De opdracht wordt in eerste instantie aangegaan voor de periode van 1,5 jaar, tot januari 2014, de inzet bedraagt gemiddeld 2 dagen per week

Functie-eisen

Je beschikt over een recente en relevante MBO of HBO opleiding en denk- en werkniveau op het gebied van ICT infrastructuur. Ervaring met de specifieke aspecten voor het gebruik van ICT infrastructuur in de zorg is een pre., een sterk ontwikkeld analytisch en probleemoplossend vermogen en inzicht in ontwikkelingen in applicatie- en systeembeheer. Je hebt een passie voor techniek, en bijt je graag vast in technische uitdagingen. Je hebt bij voorkeur kennis van persoonsbeveiligingssystemen. Je weet onder werkdruk de juiste prioriteiten te stellen. Je hebt het vermogen effectief in te spelen op en tegemoet te komen aan vragen, wensen en belangen van (interne) klanten en opdrachtgevers. Je bent servicegericht, hebt goede communicatieve vaardigheden, kunt projectmatig werken. Je wordt graag ingewerkt en begeleidt door de sr. grondlegger van de infrastructuur

Organisatie

In opdracht van en in nauwe samenwerking met zorginstellingen uit de regio coördineert de Stichting verbeterprojecten. Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een Zorgportaal en een applicatie voor het beheer van medische patiënten dossiers. De Stichting biedt aangesloten instellingen ook een aantal diensten aan. Zo kunnen organisaties gebruikmaken van de veilige infrastructuur voor elektronische communicatie (glasvezelnetwerk). Daarnaast biedt de stichting nog een aantal andere diensten aan waarmee zorgverleners snel, veilig en verantwoord digitale informatie kunnen uitwisselen.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Neo-Mundo, Mijke Eggink, telefoonnummer: 010 – 760 09 85.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.