Neo-Mundo

Zorgmanager met een passie voor bedrijfsvoering – Nederland

Introductie

Ben jij een ervaren manager in de zorg met affiniteit voor de bedrijfsvoering? Kun jij je een nieuwe omgeving makkelijk eigen maken? Ben je analytisch sterk en beschik je over organisatorisch vermogen? En zie jij het als een uitdaging om jouw expertise en frisse blik in te zetten om de zorg nog beter te maken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Zorginstellingen

Functie

Regelmatig krijgen wij vanuit zorginstellingen de vraag naar zorgmanagers die de overstap naar manager bedrijfsvoering willen maken. Met jouw frisse kijk en expertise, zal je bijdragen aan het verder professionaliseren van de processen, cultuur en de organisatie.
Jouw verantwoordelijkheden liggen bij de kwaliteit van geleverde zorg- en dienstverlening aan cliënten, de kwaliteit van de zorgprofessionals en de bedrijfsvoering zelf. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het proces van de uitvoering van zorg binnen de gestelde kwaliteitsdoelstellingen.

Functie eisen

– Je bent een ruim ervaren zorgmanager;
– Je hebt de passie om de bedrijfsvoering in een zorgorganisatie op te pakken;
– Je hebt al enige ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, zoals het opstellen van jaarplannen, begrotingen en bijhouden van budgetten;
– Je maakt je nieuwe processen en een andere cultuur snel eigen;
– Je kunt vanuit jouw ervaring een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg;
– Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende professionals.

Aanbod

Een uitdagende nieuwe stap in je carrière met, afhankelijk van de functie, een marktconform salaris.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en searchbureau in de zorg en werft de Manager. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Sollicitatie

Solliciteren kan door vóór maandag 7 januari een motivatiebrief met CV achter te laten.

Solliciteren