Over Neo-Mundo

Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken

Een executive search en adviesbureau. Maar niet zomaar één. Wij omschrijven onszelf graag als idealistische realisten met een missie om de zorg beter te maken.

Ambitieus

Ontwikkelgericht

Vernieuwend

Zelfstandig

Wie zijn wij?

We zijn durvers en veranderaars, pioniers en doeners. Wij geloven dat de zorg beter en toekomstbestendiger wordt met vernieuwende leiders en organisaties die vooruit durven te lopen in een veranderende omgeving. We zijn de jonge geesten met een frisse blik op de wereld, overtuigd dat het altijd beter kan, juist in de zorg. Slimmer, sneller en gericht op verandering, zonder onze missie daarbij uit het oog te verliezen.

Bij Neo-Mundo koppelen wij onze persoonlijke en eigenzinnige werkwijze aan het grotere doel: de zorg in Nederland helpen verbeteren. Met iedere uitdaging die we aangaan en met iedere kandidaat die wij succesvol begeleiden of plaatsen, dragen wij ons steentje bij aan de zorg. En dat is waar we het voor doen.

Ons motto

We get the job done. 100%.

We zijn niet bang om op de ingezette koers door te gaan, of juist van het gebaande pad af te wijken als de situatie daar om vraagt. Met de juiste mensen op de juiste plek brengen we áltijd de verandering waar organisaties naar verlangen.

Maar wat ons pas echt buitengewoon goed maakt? Al onze consultants zijn naast het uitvoeren van executive search ook zélf in de zorg actief. ‘Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken’ noemen we dat. Deze unieke twist geeft ons een enorme voorsprong op diverse interim- en adviesvraagstukken, in de breedste zin van het woord. Onze consultants kunnen elke uitdaging die binnen de organisatie ligt analyseren en komen met een duurzame oplossing in de vorm van een plan, inclusief de uitvoering ervan.