Executive Search

Je bent op zoek naar de juiste kandidaat voor een belangrijke sleutelpositie in jullie organisatie. Een kandidaat die weet wat jullie organisatie nodig heeft, deze naar een hoger niveau tilt en die de passie voor het creëren van een toekomstbestendige zorg met jullie deelt.

Executive search

Marlies VerhoevenMaaswaarden

Ik werk inmiddels al enkele jaren samen met Neo-Mundo. Neo-Mundo helpt ons onder andere in de zoektocht naar nieuwe collega’s en bij het uitvoeren van ontwikkelassessments. Zij begeleiden deze processen uitstekend, waardoor wij worden ontzorgd. Neo-Mundo kent onze organisatie, weet hoe wij werken en wat we belangrijk vinden. Dit zorgt ervoor dat zij passende oplossingen aandragen. Ik gun iedere organisatie een samenwerking met Neo-Mundo!

Een professional dus, maar niet zomaar iemand. Jullie zoeken een ervaringsdeskundige met de juiste kennis en kunde, waarmee je kunt lezen en schrijven. Iemand die naadloos aansluit op jullie beeld van de perfecte kandidaat en dit vervolgens overtreft. En – natuurlijk – ook iemand die zich duurzaam aan jullie wil verbinden.

Zonder te overdrijven: onze executive search is van wereldklasse. Wij vinden áltijd de perfecte kandidaat, die net als wij een onuitputtelijke drijfveer heeft om bij te dragen aan de zorg. Onze garantie: we get the job done, met de juiste mensen, die zich duurzaam verbinden en die áltijd de verandering brengen waar jullie organisatie naar verlangt.

Hoe wij de perfecte match vinden

Al onze consultants hebben een achtergrond in de zorg en staan nog altijd midden in het hart van de zorg. Als organisatie heb je dus een consultant naast je staan die precies weet wat er speelt en de zorgcultuur kent als geen ander. ‘Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken’ noemen wij dat bij Neo-Mundo. Een unieke twist die ons een enorme voorsprong geeft op het vinden van de perfecte kandidaat voor jullie organisatie.

Het vinden van de perfecte kandidaat voor jullie belangrijke sleutelpositie start altijd met het inventariseren van jullie wensen en uitdagingen:

  • Kies je voor een tijdelijke of vaste werknemer?
  • Verandert de functie mee met de nieuwe situatie?
  • Hoe pakken we het werving en selectieproces het beste aan voor deze functie?

We zijn snel en gedegen

Wij zijn wel snel, maar nemen geen shortcuts. Wij staan ervoor dat we altijd de perfecte match vinden.

Cv’s blind doorsturen? Doen we niet.

Iemand introduceren die wel gekwalificeerd is, maar niet in het team past? Nee, bedankt.

Twee tot drie topkandidaten

Zodat jullie alleen nog hoeven te kijken met wie er de beste klik is.

Op zoek naar de perfecte kandidaat?

Neem contact met ons op!