Wat wij doen

De juiste mensen op de juiste plek

In de basis is wat wij doen heel simpel: wij vinden de juiste mensen voor de vacatures van onze klanten en we begeleiden professionals in de zorg naar een functie die naadloos aansluit op hun ambities. Niets bijzonders zou je denken, maar in deze huidige markt is het een kunst om de juiste mensen überhaupt te vinden. Neo-Mundo kan dat en doet dat.

Altijd de perfecte match

Keuze uit topkandidaten

Interim? Binnen één week

Cv’s blind doorsturen? Doen we niet

Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken

Altijd de juiste match

Wij staan ervoor dat we altijd de perfecte match vinden en dat nieuwe werknemers minimaal één jaar blijven. Maar wat ons echt buitengewoon goed maakt is dat al onze consultants naast het uitvoeren van executive search ook zélf in de zorg actief zijn. ‘Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken’ noemen we dat. Deze unieke twist geeft ons een enorme voorsprong op diverse interim- en adviesvraagstukken, in de breedste zin van het woord. Onze consultants kunnen elke uitdaging binnen de organisatie analyseren en komen met een duurzame oplossing in de vorm van een plan, inclusief de uitvoering ervan.

Onze consultants weten wat er speelt in de zorg, omdat zij zelf midden in het hart van de zorg staan. Met onze frisse en opmerkzame blik helpen wij onze opdrachtgevers dan ook altijd met duurzame veranderingen en oplossingen waarop gebouwd kan worden, die de zorg en jullie organisatie weer een stukje beter maken.