Maaike Melchers

Ik heb een brede interesse in het begeleiden van transities naar een duurzame zorgsector. Ik heb een specifieke passie voor het adviseren en begeleiden van verandertrajecten. Het betrekken van de zorgprofessional bij het opstellen en doorvoeren van een organisatieverandering of kwaliteitsverbetering zie ik als een essentiële stap in dit proces.

Ik ben resultaatgericht. Mijn kracht is het identificeren van kernknelpunten in complexe vraagstukken. Hierbij zet ik mijn creativiteit in om samen met relevante partijen een passend plan van aanpak op te stellen, dat aansluit op de behoefte van zorgmedewerkers en cliënten. Heldere communicatie, daadkracht en positivisme zijn hierbij sleutelwoorden.

De rol als consultant bij Neo-Mundo past heel goed bij mij door de diverse werkzaamheden en de aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door mijn interdisciplinaire opleiding, kan ik als consultant tijdens opdrachten rekening houden met verschillende belangen. Hierdoor weet ik bij verschillende stakeholders draagvlak te creëren voor de volgende stap.