Mijke Eggink

Op nieuwe manieren bijdragen aan de toekomst van de zorg was voor mij een belangrijke reden om in 2011 met Neo-Mundo verschil te gaan maken. Ik wilde mijn ervaring in veel verschillende zorg-organisaties en opdrachten als manager, directeur, opdrachtgever en specialist in advies & search, inzetten om organisaties op nieuwe manieren verder te helpen met hun verander- en toekomstvragen.

Anno nu zijn de zorg, het welzijn en bijbehorend sociaal domein nog steeds volop in beweging en ben ik nog even gedreven om voor onze klanten het verschil te maken. Vanuit nieuwsgierigheid wat er bij klanten leeft, ben ik altijd te porren voor een open en eerlijk gesprek over wat er speelt en wat er nodig lijkt. Voor een organisatievraagstuk of een loopbaanverkenning. Het is in mijn ogen voor de klant en voor Neo-Mundo vaak de basis voor oplossingen met korte termijn resultaten en vooral lange termijn opbrengsten. Daar werken de Neo-Mundo collega’s elke dag voor!

Niet alleen de zorg is dynamisch. Bij Neo-Mundo als bedrijf innoveren wij steeds om onze klanten maximaal van dienst te zijn. Soms door nieuwe wegen in te slaan, maar altijd voor een passend resultaat en een eerlijke prijs. Zo ondersteunen wij onze klanten toekomstgerichte en gezonde organisaties te zijn.

Eigenaarschap

Durf

Toekomstgericht

Vastberaden

Samen sterker