Introductie

Heb jij ervaring met bedrijfsvoering in de eerste lijn en wil jij werken voor een ambitieuze multidisciplinaire zorggroep? Ben jij de verbinder die als spil tussen bestuur, managers en leden opereert en STIELO helpt te innoveren? En herken jij je in de kernwaarden gelijkwaardig, betrokken, respectvol, verantwoordelijk en innovatief?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Als Algemeen Manager vervul je een spilfunctie en ben je de verbindende schakel tussen het bestuur, de managers van de zorgprogramma’s en de leden. Het bestuur bepaalt de strategische lijn en zij kunnen daarbij op jou rekenen als belangrijk adviseur en wegvoorbereider. Jij vertaalt deze op tactisch en operationeel niveau naar een gezonde bedrijfsvoering en creëert draagvlak voor de keuzes.
Je geeft op procesniveau leiding aan zorgmanagers die verantwoordelijk zijn voor de zorgprogramma’s en – projecten voor respectievelijk 1) Diabetes & CVRM, 2) COPD en Astma, 3) GGZ & Jeugd, 4) Ouderen en 5) Innovatie & Wijk. Daarnaast vertegenwoordig je de zorggroep in interne en externe overleggen. Om de positie van STIELO verder te verstevigen en te positioneren onderhoud je alle netwerkcontacten.

Kerntaken
• Je signaleert trends en innovaties en adviseert het bestuur over ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden
• Je stelt samen met de zorgmanagers bedrijfsplannen op voor (nieuwe) zorgprogramma’s
• Je ondersteunt en adviseert het bestuur bij het maken van contract- en projectafspraken met externen
• Je geeft leiding aan de Zorgmanagers en de Coördinator Kwaliteit en stuurt vanuit een klant – leveranciersverhouding direct de extern ingekochte diensten aan voor financiën en ICT & Datamanagement
• Je stelt het kwaliteitsbeleid op, waarborgt en zorgt voor het voldoen aan in- en extern bepaalde kwaliteitseisen
• Je stemt af en creëert draagvlak bij zorgverleners en ketenpartners om samenwerking te realiseren
• Je draagt zorg voor implementatie van het datamanagement t.b.v. sturing op resultaten zorg
• Je beheert contracten en overige juridische verplichtingen en documenten

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie aan bij een ambitieuze multidisciplinaire zorggroep die gericht is op kwaliteit, samenwerking en innovatie. Daarnaast bieden wij je:
• Een contract voor 28-32 uur, verdeeld over 4 werkdagen, voor de duur van 12 maanden, met optie tot verlenging
• Scholingsmogelijkheden
• Een werkplek in het Thermion gebouw in Lent, deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden
• Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Huisartsenzorg

Functie-eisen

• Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met bedrijfsvoering vanuit een eerstelijns- of zorgorganisatie
• Je hebt een relevante opleiding op WO niveau
• Je hebt kennis van wet- en regelgeving, de financieringsstromen en actuele vraagstukken en beleidsterreinen in de eerstelijns zorg
• Je hebt kennis van en affiniteit met ICT en datamanagement
• Je bent communicatief vaardig, sterk in onderhandelen, zelfstandig, pragmatisch en flexibel
• Je durft initiatief te nemen richting professionals in de eerstelijns zorg en je kunt sturing geven aan samenwerkingsprocessen tussen deze professionals
• Je hebt bestuurlijk inlevingsvermogen en kunt effectief communiceren met de diverse stakeholders

Organisatie

STIELO is een multidisciplinaire zorggroep van zo’n 60 zorgverleners: huisartsen, apothekers, psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten en oefentherapie Cesar. Het is een ambitieuze zorggroep met gepassioneerde en ondernemende zorgverleners, werkzaam in een duidelijk afgebakend gebied, met korte en open communicatielijnen tussen zorgverleners en met verzekeraars en de gemeente.

De populatie in het Waalsprong gebied is sterk groeiend van ruim 17000 inwoners op dit moment naar zo’n 35.000 inwoners binnen 8 jaar. De zorgverleners zijn de uitdaging aangegaan om in samenwerking met elkaar een optimale gezondheid te bevorderen voor alle inwoners van het gebied. Dit doen zij vanuit een holistisch mensbeeld. Met elkaar bieden zij kwalitatief hoogwaardige eerstelijns zorg die gericht is op de vraag van de burger, zowel in preventieve als curatieve zin. STIELO heeft als kernwaarden: gelijkwaardig, betrokken, respectvol, verantwoordelijk en innovatief.

De zorggroep heeft een breed pakket aan zorgdiensten voor verschillende doelgroepen: voor mensen met Diabetes Mellitus, COPD, mensen met een (verhoogd risico op een) hart- of vaatziekte, voor ouderen , jeugdigen en voor mensen met psychische problemen. STIELO stimuleert en initieert innovatie en ontwikkelingen binnen de eerste lijn. Er zijn nauwe banden met het Radboud universitair medisch centrum en met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor STIELO. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.