Werken bij

Werken bij2021-09-17T20:18:28+01:00

Neo-Mundo bestaat uit een groep professionals die ervaring hebben in de zorg. Een vereiste. Want wij zijn ervan overtuigd dat we juist daardoor de kwaliteit en passie kunnen leveren die van ons verwacht wordt. Ook krijgen onze medewerkers volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen in de vorm van opleiding en begeleiding. Met die kennis en ervaring in hun rugzak gaan onze medewerkers iedere dag weer met een lach voor de zorg aan het werk.

Een flinke dosis lef, humor en een handje vol creativiteit heb je wel nodig om bij Neo-Mundo te werken. Het is een flexibele, informele organisatie die daarnaast ook enorm veel mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen in de zorg. Want dat is ook de bedoeling. Neo-Mundo ziet jou graag op de perfecte plek, met de perfecte functie landen binnen de zorg.

Neo-Mundo biedt daarom de mogelijkheid om jouw netwerk te vergroten en te groeien in jouw carrière. Zie het als een vruchtbare springplank voor jouw toekomst, waarbij je zorgorganisaties leert kennen en je jouw kennis en ervaring kunt boosten naar een hoger niveau. Wij investeren in jou, net zoals wij investeren in onze klanten en kandidaten.

Geboeid door onze cultuur? Bekijk hier de openstaande vacatures bij Neo-Mundo:

Vacature Locatie  
Consultant Zorg

Vind jij dat het anders en beter kan in de zorg? Wil jij je als adviseur inzetten bij verschillende zorgorganisaties? Lijkt het je daarnaast...

9 november 2021
Nederland
Bekijken