Introductie

Ben jij een stevige manager die hart heeft voor mensen? Heb je affiniteit met de Amsterdamse cultuur? Geloof jij onmiskenbaar in termen als “leven op stadse wijze” en “wijkgebonden”? En heb je ervaring met het neerzetten van zelforganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Van de buurt, voor de buurt, door de buurt.. dat is Flesseman. Want als er één Centrum voor Ouderen in Amsterdam is dat zich met recht wijkgebonden mag noemen, dan is het wel dit unieke huis aan de Nieuwmarkt. Binnen deze locatie vind je een mix van somatiek en PG.

Als Clustermanager Flesseman weet je op inspirerende wijze het cluster vorm te geven en ben je integraal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Je werkt samen met de andere clustermanagers en rapporteert aan de Klantgroep Manager “leven op stadse wijze”. Je geeft leiding aan 35-40 medewerkers (29 fte) van niveau 2 tot en met niveau 5.

Kerntaken:
– Je helpt locatie Flesseman verder te professionaliseren.
– Je zoekt intensief de samenwerking op met de gemeente en de buurt.
– Je bent verantwoordelijk voor een sluitende begroting van locatie Flesseman.
– Je vertaalt de missie en het beleid van Amsta naar de teams.
– Je levert een actieve bijdrage aan de totstandkoming van het strategisch beleid.
– Samen met de teamcoach begeleid je de medewerkers verder naar zelforganisatie.
– Je geeft op coachende en inspirerende wijze leiding aan medewerkers binnen het team en zet medewerker in hun kracht.

Aanbod

– Aantrekkelijke en uitdagende functie (30-36u).
– Inschaling in FWG 60 op basis van 36 uur per week.
– Amsta heeft niet alleen hart voor haar bewoners, maar ook voor jou. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Amsta hoog in het vaandel.

Functie-eisen

– Je bent een stevige manager die bewezen succesvol is in het leidinggeven aan veranderingen en verbetertrajecten.
– Je hebt HBO werk- en denkniveau op het gebied van zorg en/of welzijn en managementvaardigheden.
– Je hebt aantoonbare affiniteit met de ouderenzorg.
– Je snapt het Amsterdamse stadse leven, en hebt met name affiniteit met de Nieuwmarktbuurt-cultuur.
– Je hebt een open en transparante manier van communiceren.
– Jij bent een rolbewuste en invloedrijke persoonlijkheid met ondernemersgeest die zich herkent in de kernwaarden van Amsta: professioneel, praktisch, persoonlijk en liefdevol.
– Je bent in staat om visie te vertalen en informatie over te brengen bij de teams en je weet om te gaan met tegengestelde belangen.

Organisatie

Amsta wil haar zorg en ondersteuning zo goed mogelijk afstemmen op de diversiteit aan leefwensen van haar klanten. Van mensen die bij Amsta komen herstellen, mensen die thuis willen wonen en ondersteuning vragen of die beschermd en verzorgd willen wonen, tot mensen die vanwege hun complexe beperkingen met ondersteuning willen leven op stadse wijze of in een kleine groep. Het uitgangspunt is dat bij alles de vraag wordt gesteld: “Leiden de keuzes die wij maken tot meer welzijn en geluk voor onze cliënt?” Om goed aan te sluiten op de leefwensen van haar cliënten is Amsta sinds januari 2018 georganiseerd in klantgroepen. De klantgroep Leven in een kleine groep biedt zorg en begeleiding aan ouderen met dementie die in een huiselijke, kleinschalige leefomgeving het best tot hun recht komen.

Amsta Locatie Flesseman heeft 42 eenkamer- en vier tweekamerappartementen. Allen voorzien van douche, toilet en kitchenette, en bijna allemaal met een frans balkon. Daarnaast biedt het centrum tal van faciliteiten, zoals een kapsalon, een wasserette, een winkeltje, een restaurant en een activiteitenprogramma.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en werft de Clustermanager voor AMSTA. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Romme, consultant bij Neo-Mundo op 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.