Introductie

Kan jij als sparringpartner cijfers vertalen naar heldere rapportages en adviezen? Heb jij ervaring met verandermanagement en heb je oog voor vernieuwing? Ben jij analytisch sterk en heb je een brede blik op de organisatie? En zijn flexibel, stressbestendig en zelfstandig kenmerkend voor jou?
Dan pas je bij ons!

Functie

Als Controller adviseer je het bestuur en management over bedrijfsvoering en inrichting van processen. Je brengt risico’s in kaart en neemt maatregelen om afgesproken doelstellingen te ondersteunen. Je hebt een coachende rol bij het verantwoorden van plannen en rapportages en zorgt voor een goede afstemming met de financiële administratie. Je vertaalt conclusies en analyses uit de rapportages van de financiële administratie naar een advies voor het management. Als Controller fungeer je als volwaardig sparringpartner voor het management, bestuur, Raad van Toezicht en zorgverzekeraar.

De organisatie is volop in beweging. Dit vraagt om een flexibele organisatie die gericht is op continu leren en verbeteren. Dus ook voor jou en het team. Als Controller val je onder de verantwoordelijkheid van de manager bedrijfsbureau en geef je functioneel leiding aan de afdeling financiële administratie.

Kerntaken
• Je bent een kritisch sparringpartner voor de Raad van Bestuur en het management
• Je denkt mee, geeft advies en verzorgt management rapportages, waaronder het jaarplan
• Je coördineert het begrotingsproces en ondersteunt budgethouders
• Je verdiept je in (landelijke) ontwikkelingen op het gebied van beleidsregels en zorg control
• Je coördineert de werkzaamheden en de processen van de afdeling financiële administratie zodat dat tijdige en juiste informatievoorziening en aanlevering van rapportages zijn geborgd.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie voor 24-32 uur met veel verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie. De functie wordt, afhankelijk van jouw ervaring, gewaardeerd in schaal 10 van de cao huisartsenzorg, minimaal 3.802,- EUR en maximaal 4859,- EUR per maand, bij een fulltime dienstverband (38 uur). Aanstelling vindt plaats voor één jaar met de intentie om te verlengen naar een vaste instelling.

Functie-eisen

• Je hebt inzicht en ervaring met bedrijfskunde en projectmanagement
• Je beschikt over een relevante HBO diploma op het gebied van Control
• Je hebt grondige kennis van financiën, gevoel voor cijfers en bij voorkeur affiniteit met de zorg
• Je hebt kennis van wet- en regelgeving, de financieringsstromen en actuele vraagstukken en beleidsterreinen in de eerstelijns zorg
• Je werkt zeer zelfstandig en beheerst goede advies- en communicatievaardigheden.
• Je bent analytisch sterk en kan goed verbanden leggen
• Je geniet ervan vakkennis te delen en collega’s in hun kracht te zetten.

Organisatie

Huisartsenposten Oost-Brabant verleent acute huisartsenzorgzorg tijdens de avonden, nachten, weekenden en op feestdagen. De zorg wordt verleend vanuit zeven plaatsen: Eindhoven, Geldrop, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Oss, Uden en Zaltbommel. In Eindhoven, Geldrop, Helmond, ‘s-Hertogenbosch en Uden is de huisartsenpost gevestigd in het ziekenhuis, naast de Spoedeisende Hulp, waar nauw mee wordt samengewerkt. Het verzorgingsgebied telt ruim 1,1 miljoen inwoners.

Vanuit het bedrijfs- en bestuursbureau in Den Bosch vindt o.a. ondersteuning plaats op het gebied van P&O, financiën, communicatie , ICT en kwaliteit. Op het hoofdkantoor zijn ongeveer 30 mensen werkzaam.

Onder het motto ‘Steeds betere zorg’ werkt Huisartsenposten Oost-Brabant continu aan zorg van een hoogwaardig niveau tegen aanvaardbare kosten. Door een constante focus op de kwaliteit van de geboden zorg willen we bijdragen aan een verbetering van de kwaliteit van de huisartsenzorg in het algemeen. Hierbij staat het belang van de patiënt centraal. Patiëntveiligheid is een belangrijk speerpunt binnen het kwaliteitsbeleid.

Huisartsenposten Oost-Brabant is een transparante organisatie en legt zowel naar binnen als naar buiten verantwoording af over het gevoerde beleid en de zorg.

Inlichtingen

Neo-Mundo is een advies en werving- en selectiebureau voor midden en hoger personeel in de zorg en meer en werft de functie voor Huisartsenposten Oost-Brabant. Voor meer informatie neem je contact op met Neo-Mundo, op 010-7600985 of via info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.