Sommigen zullen het misschien voorbij hebben zien komen, maar voor degenen die mijn introductie vier maanden geleden gemist hebben: Mijn naam is Janine Vinders en ik ben in maart bij Neo-Mundo gestart met mijn stage Marketing en Communicatie. Twee weken geleden heb ik deze stage goed afgesloten en ben ik weer een stap dichter bij mijn bachelordiploma. Ik heb in de afgelopen tijd niet alleen vakinhoudelijk heel veel geleerd, maar ook veel over Neo-Mundo als organisatie en over de zorg. Het werk dat Neo-Mundo verricht en de manier waarop dit gebeurt, vind ik nog steeds heel inspirerend.

Ik ben daarom ook heel blij dat ik kan zeggen dat ik nog een tijdje deel mag uitmaken van deze passievolle organisatie! Ik zal me ook komend jaar bezighouden met alles wat met Marketing en Communicatie te maken heeft. Hierdoor kan ik alles waar ik de afgelopen maanden aan gewerkt heb zelf verder uitwerken of afronden. Het belooft een mooi jaar te worden met heel veel nieuwe, spannende ontwikkelingen.

Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om te laten zien wat ik nog meer voor Neo-Mundo kan betekenen en verheug me erop om komende tijd weer met het hardwerkende en gezellige Neo-Mundo team aan de slag te gaan.