Introductie

Heb jij een sterke affiniteit met de geboortezorg en reeds enkele jaren leidinggevende ervaring opgedaan (binnen de zorg)? Durf je kritisch te zijn en ben je flexibel? En ben je daarnaast enthousiast om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie

Namens Babyconnect zoeken wij een Financial Controller. Als Financial Controller ben je het financiële brein van de organisatie en beheers je alles wat met de financiële processen te maken heeft binnen jouw eigen invloedsfeer. Tevens ben je de directe sparringpartner van het bestuur op financiële thema’s en zal je op strategisch en tactisch niveau van de organisatie acteren.

Als Financial Controller ben je het in- en externe aanspreekpunt voor het administratief team. Daarnaast ondersteun en adviseer je bij financiële bedrijfskundige en strategische vraagstukken aan het hogere management.

Concreet houdt dit in dat:
• Je advies geeft aan de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht;
• Je verantwoordelijk bent voor het inrichten van de financiële administratieve organisatie;
• Je verantwoordelijk bent voor de subsidiebegroting en de realisatie en bewaking hiervan;
• Je verantwoordelijk bent voor de jaarrekening en -rapportage;
• Je stuurt op basis van budgetinformatie en je zet voorstellen op papier;

Aanbod

• Aantrekkelijke en uitdagende functie vanaf 24 uur per week;
• Inschaling conform CAO Ziekenhuizen;
• Een afwisselende en uitdagende baan bij een geboortezorgzorg organisatie in ontwikkeling.

Functie-eisen

• Je hebt een HBO/WO diploma, met voorkeur voor een bedrijfskundige/accounting opleiding
• Je hebt ervaring als leidinggevende en hebt affiniteit met de geboortezorg;
• Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
• Je hebt ervaring met door middel van subsidie gefinancierde organisaties
• Je hebt aantoonbare affiniteit met het leggen van verbinding, binnen een resultaatgericht klimaat in een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken gestimuleerd wordt.

Organisatie

Babyconnect is een actieprogramma van de Nederlandse geboortezorg en het ministerie van VWS, uitgevoerd door stichting CareCodex. Het doel van Babyconnect is betere zorg voor moeder en kind bij zwangerschap en geboorte door gebruiksvriendelijke en veilige informatie-uitwisseling tussen patiënten/cliënten en zorgverleners, en zorgverleners onderling.

Verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden en andere ketenpartners kunnen in veel gevallen nog niet of beperkt digitaal informatie delen over en met hun patiënten/cliënten. Het ministerie van VWS heeft aangekondigd dat zij deze situatie wil verbeteren door regionale initiatieven voor informatiedeling volgens de aanpak van Babyconnect te gaan ondersteunen.

Babyconnect zoekt voor deze uitdaging professionals en experts die het verschil kunnen maken. Verbinders die anderen het succes gunnen, strategen die met praktische oplossingen komen en doeners die gemakkelijk de weg vinden in een complexe omgeving.

De uitvoerende organisatie CareCodex is een stichting zonder winstoogmerk die zich inzet voor transparante, veilige, digitale informatie-uitwisseling in de gezondheidszorg, waarbij het belang van de cliënt/patiënt centraal staat.

https://babyconnect.org

Inlichtingen

Neo-Mundo is een search en adviesbureau in de zorg en werft de Financial Controller. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Alies ten Doeschate, consultant bij Neo-Mundo via 010-7600985 of info@neo-mundo.nl.

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk. Bekijk onze Vacature pagina voor een overzicht van actuele vacatures.