Wij noemen onszelf graag idealistische realisten met een missie om de zorg beter te maken.

Klinkt als een goeie kreet he?
Een slogan die je zo op de banner van je website plaatst.
En we doen er alles aan om dat waar te maken.

Zo geloven wij dat duurzame en toekomstbestendige zorg begint met vernieuwende leiders. Jonge geesten met een frisse blik op de wereld, niet bang om het anders te doen of van gebaande paden af te wijken. Onze collega’s zien wij dan ook als de generatie van de toekomst: talentvolle, jonge, goed opgeleide mensen met een passie om de zorg van morgen te verbeteren.

Dit doen we door naast het uitvoeren van executive search zélf ook nog meerdere dagen per week binnen de zorg actief te zijn en ons te buigen over belangrijke zorg-vraagstukken. ‘Van buitenaf matchen, van binnenuit meewerken’ noemen we dat; een unieke twist die je nergens anders in Nederland tegenkomt. Als consultants werken we op interim basis bij veel verschillende zorgorganisaties. We zien daar wat er speelt, wat er nodig is, wat de ontwikkelingen op de markt zijn en wat belangrijke vraagstukken zijn. Die kennis nemen we vervolgens weer mee in onze executive search en zorgt ervoor dat we altijd de beste match vinden. En vice versa.

We zijn dus een executive search en adviesbureau. Maar niet zomaar één.
Wij matchen vernieuwende leiders aan organisaties die vooruit durven te lopen in een continu veranderende omgeving. We zijn overtuigd dat het altijd beter kan, juist in de zorg. Slimmer, sneller en gericht op verandering, zonder onze missie daarbij uit het oog te verliezen.

Bij Neo-Mundo koppelen wij onze persoonlijke en eigenzinnige werkwijze aan het grotere doel: de zorg in Nederland helpen verbeteren. Met iedere uitdaging die we aangaan en met iedere kandidaat die wij succesvol begeleiden of plaatsen, dragen wij ons steentje bij aan de zorg. En dat is waar we het voor doen.

Idealistische realisten dus.
Met een missie om de zorg beter te maken.