Introductie

Neo-Mundo zoekt voor een interim opdracht een leidinggevende voor de Zorgadministratie voor een grote GGZ organisatie in het midden / zuiden van het land.

Organisatie

De opdracht vindt plaats in een vooruitstrevende gespecialiseerde GGZ organisatie voor mensen met o.a. complexe persoonlijkheidsproblemen en gedragsproblemen.

Functie

Als verantwoordelijke ben je in staat om de medewerkers binnen de zorgadministratie mee te laten bewegen met de gewenste ontwikkeling en verbeteringen; Je bent daarbij in staat de focus op het eindresultaat te houden en je hebt een stabiele persoonlijkheid in een sterk veranderende omgeving;

Je hebt ruime kennis van en ervaring met het inrichten van processen en procedures en het gebruik van (geautomatiseerde) controle- en analysetoepassingen, geholpen door een sterk analytisch vermogen.
Je bent communicatief vaardig en een gedegen gesprekspartner voor je opdrachtgever, de organisatie en betrokkenen.
Je bent iemand die de kunst verstaat om met verschillende belangen om te gaan en tot breed gedragen voorstellen te komen. Iemand die zijn/haar projectmatige, organisatorische en verandermanagement capaciteiten goed weet te combineren met een ondersteunende en stimulerende rol.

Functie eisen

•Je hebt hbo+ of WO werk- en denkniveau en uitstekende kennis van en ervaring in het vakgebied.
•Je bent een ervaren (project-) leidinggevende in de zorg, bij voorkeur bij de GGZ
•Je bent bewezen succesvol om medewerkers mee te laten bewegen met ontwikkeling op het gebied van zorgadministratie.
•Inrichten van processen en procedures en het ontwikkelen van (geautomatiseerde) controle- en analysetoepassingen lukt je prima.
•Je bent als inhoudsdeskundige in staat de vertaalslag te maken van regelgeving naar de praktijk en de wijzigingen te verankeren.
•Je bent bewezen succesvol om proces-verbeteringsprojecten tot een goed eind te brengen.
•Daarnaast ben je resultaat- en klantgericht en beschik je over een sterk analytisch vermogen.
•Je weet om te gaan met tegengestelde belangen en weet tot breed gedragen voorstellen te komen.

Aanbod

Het betreft een opdracht van 4-6 maanden voor 3 a 4 dagen per week.

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mijke Eggink, Neo-Mundo, op 010-7600985.

Sollicitatie

Een reactie, voorzien van korte motivatie en een recent CV zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet. U gebruikt hiervoor de knop “solliciteren”.


Solliciteren